Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hova lettek a 2012-ben vége...

Hova lettek a 2012-ben vége lesz a világnak hívők?

Figyelt kérdés
Számukra vége lett a világnak?
2018. nov. 1. 21:45
1 2
 1/14 User-Agent ***** válasza:
58%
Természetesen mindannyiuk élete végetért 2012-ban. A jóslat beteljesedett és a Skynet öntudatra ébredt!
2018. nov. 1. 21:50
 2/14 anonim ***** válasza:
42%
ez érdekes,igen,hogy vajon mit gondolhatnak azóta erről,engem is érdekelne,meg bevallhatnák néhányak,hogy igen,csak kamu hülyeségeket terjesztenek,és azt is hogy miért.Nyilván nem lett vége számukra sem a világnak(nem tudok itt trollkodni,viccelődni,úgyhogy csak komolyan válaszolok)
2018. nov. 1. 22:10
 3/14 anonim ***** válasza:
*hülyeségeket terjesztettek
2018. nov. 1. 22:11
 4/14 anonim ***** válasza:
50%
Számukra vége lett, mert öngyilkosok lettek.
2018. nov. 1. 22:21
 5/14 anonim ***** válasza:

1-2 napja volt a TV be a 2012 című film, lehet megnézték és azt hitték, hogy egy dokumentumfilm a világvégéről és csak az ő emlékeiket törölték :'D (A filmben amúgy megmenekültünk aki nem látta volna)

A világvége hívős IQ huszár csapatból kinézném .-.

2018. nov. 1. 22:36
 6/14 anonim ***** válasza:
Csalódtak az inkák matematikai tudásában, az újraszámolt adatok szerint 2023-ban lesz a világvége.
2018. nov. 2. 00:45
 7/14 anonim ***** válasza:
83%

Vicces visszagondolni rá, de akkoriban én is mélyen benne voltam ezekben az ezoterikus körökben és nagyon erősen meghatározta a világnézetemet. Folyamatosan csak ezeket olvastam és én is hittem benne, hogy történni fog valami 2012-ben, nem világvégét vártam, de valami jelentőset spirituálisan. Aztán persze nem történt semmi. Emlékszem 2012 december 21.-én vagy mikor, nem emlékszem már a pontos dátumra, én is meditáltam a megadott időpontban, de semmi sem történt. Elolvastam az újabb üzeneteket a "felemelkedett mesterektől", amik pontosan ugyanarról szóltak, mint évekkel ezelőtt, hogy "már csak egy kicsit kell várni". Éveken át ezt írták le hétről hétre, hogy már csak egy kicsit kell várni. :D

Gondolom ez is közrejátszott abban, hogy beláttam, hogy badarság az egész és napjainkra egy szkeptikus ateista lettem, aki szerint nem vagyunk többek öntudatra ébredt szerves anyagnál és bármiféle spiritualitás csak az elménkben élhető meg, ami a testünk terméke. Ettől nem tartom kevesebbnek, egyszerűen máshogy nézek csak rá. Még mindig szeretek meditálni például.

Sajnálom azokat az embereket, akik ebben a tévszemében élnek még mindig, és még mindig csak várnak, mert a héten újra elolvasták, hogy "már csak egy picit kell várni" 375. alkalommal is.

22/F

2018. nov. 2. 01:06
 8/14 anonim ***** válasza:
Pl Katika átment egy másik gyárba dolgozni,ott boldogótja hasonló hülyeségeivel az embereket.
2018. nov. 2. 06:05
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

2099-ben lesz világvége, mert az Android naptár eddig tart a telefonkészülékben.

Az Android megjósolta a világvégét, 2099-ig tart a naptár!

2018. nov. 2. 11:23
 10/14 anonim ***** válasza:

Az én világomnak 2037 december 31 én lesz vége :"(

Nálam addig tart a naptár :/

2018. nov. 2. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!