Ti mitől féltetek 2012. december 21. -én, ha világ vége lesz? :D
Figyelt kérdés
(bocs a rossz fogalmazásért)Csak kíváncsiságból...Én attól,hogy úgy halok meg,hogy nem láttam a Hajnalhasadás 2-őt:DDDDti???2013. máj. 24. 19:26
1/9 anonim válasza:
Én konkrétan nem féltem semmitől. Mikor lefeküdtem, eszembe jutott, hogy talán nem ébredek fel többet, de nyugodt voltam aznap, nem igazán hittem benne.
3/9 anonim válasza:
404 haragjától, mert tudtam h az a gyógyszeres ezért majd bosszút akar állni.h semmi sem fog történni
4/9 anonim válasza:
Attól, hogy nem kapok majd kárpótlást. Mint ahogy ő sem: [link]
5/9 anonim válasza:
attól hogy mégsem lesz világvége és ez a sok idióta mind megmarad de mivel mégsem volt világvége így azóta is rettegek mert a sok agyilag fogyatékosokkal kell együttélnem
6/9 anonim válasza:
Attól , hogy lemaradok a világbajnoki címről.
7/9 anonim válasza:
félek, mert így nem tudom, hogy ki nyeri meg a 2010-es választásokat
8/9 anonim válasza:
Nekem épp aznap volt egy ZHm, amit ha elbuktam volna, a pályafutásom véget ér. Nem ért véget :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!