Akik érzékeltek már szellemet: mit éreztetek, mikor megjelent?
3-as vagyok.
Az ő házuk haláluk után iroda lett, és azt üzente, amikor elkezdett járkálni úgy este 7 óra körül, hogy menjek már haza. Sosem szerette, ha sokáig dolgoztam. És amikor mondtam, hogy rendben, megyek már, akkor abbahagyta a járkálást is.
"Nem rendszeres,illetve nem kizárólagos,nem szükségszerű a hideg nyirkos érzet."
De ha mégis van, és ezt semmi nem indokolja, az akkor utalhat szellem jelenlétére, igaz?
A szobámban voltam és épp megfordultam, hogy kimenjek az ajtón, amikor szembe találtam magam a jelenéssel. Emberi formájú, fekete árnyékként érzékeltem őt és - bár ezen töprengeni sem volt időm - azonnal tudtam, hogy ki látogatott el hozzám.
Akkor még kevésbé voltam tudatos az ilyesfajta dolgokra, így eléggé meg is ijedtem tőle.
Természetesen a fényviszonyok jók voltak és én sem küszködtem/küszködöm mentális betegséggel, szóval, nem a képzeletem tréfált meg engem.
A fürdőszobában a szemem láttára eldőlt a felmosófa. nem nyúltam hozzá 1 hete és nyugalmi helyzetből egyszercsak elindult. Én hiszek a szellemekben, úgyhogy tudtam, hogy jelez. Ugyan ez a szellem, meg rámfeküdt éjjel, na az nagyon dúrva volt, de ezt is tudtam, hogy ő az. Segítettem neki, kihívtam a Táltosoktól valakit aki felszentelte a lakást és nyugi lett utána.
Sajnos, jöttek évekre rá újabb szellemek, akik éjjel megrángatták a matracomat. A párom éjjel látta, hogy az ágy végében áll. Amúgy én is érzem a hűvös fuvallatot a szobában, vagy ha gyertyát gyújtok, akkor a lángja elkezd vadul mozogni. Nincs huzat, zárva volt minden.
Ismét kihívtam a szellem elengedőket és nyugi van megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!