Ha hotelben idézek szellemet, akkor is lehet rámnézve negatív következménye?
Régebben gyakran idéztem itthon,kulcsos könyvvel.De úgy vettem észre,hogy történtek utàna fura dolgok.Persze nem lehetek biztos benne,hogy az idézés miatt volt.Hotelben dolgozom és gondoltam,ha ott idézem meg,akkor talàn ha nem is megy vissza,legalàbb a szàllodàban marad és nem nàlam.
Kérdéseket szoktam csak feltenni és a vàlaszok 99 szàzalékban stimmelni szoktak .
Ha ingàt hasznàlok a kérdezéshez szellem nélkül,akkor viszont nem utólag sokkal több vàlasz bizonyul tévesnek.
Van eszed. Téged ne, màsokat ijesszen a szellem, akik utànad mennek lakni a szobàba.
S arra nem gondoltàl, hogy egyszer sima szellem helyett véletlenül egy démont idèzel meg?
A megidézett szellemnek már nem számít a fizikai világban ismert tér. Így ő dönti el, hogy térhez vagy személyhez kötődik. Így, nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy egy szellem, akivel kommunikálsz a hotelben, nem megy veled haza. Lehet a válasz igen is és épp úgy nem is. Eset függő. De ha döntően pozitív a gondolkodásmódod, derűs az életszemléleted, akkor negatív erő nem lesz képes rád hatni, bárhogy is történjék.
Ha ingát használsz, akkor is egy szellemmel kommunikálsz, csak valószínű nem ugyanazzal a szellemmel, mint aki a döntően helyes válaszokat adja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!