Mit tegyek, ha utálom a horoszkópom?
én kb 14 évesen jöttem rá hogy baromság, azóta nem foglalkozom vele. nem része az életemnek, így befolyásolni, zavarni se tud.
javaslom, te se foglalkozz vele
Az asztrológia nem baromság, de ne menjünk bele.
Ne az alapján ítéld meg magad, mit olvastál a jegyedről és hol, hanem ismerd meg önmagad! TE TUDD MILYEN VAGY!
Eleve nem csak a napjegyed számít, hanem ez eléggé sok rétű.
Egyszer taliztam egy Bak pasival, hát semmi rosszat nem tudok róla elmondani. Nem földhözrgadt és pesszimista vagy hanem talpraesett és realista, egy stabil jegy. Az a pasi ráadásul még intelligens és szexi is. Szétfolyok ha eszembe jut... és hidd, el sokkal jobb mintha egy érzelgős, hangulatingadozásos hisztis Rák lennél.
Üdv, egy Rák nő :D
Ne olvasd el :D
Amúgy én ikrek vagyok és arról is sok rosszat lehet olvasni, pláne hogy annak a nagy része nem is jellemző rám. De nem foglalkozok ilyenekkel, szerencsére nem találkoztam még olyannal aki megkérdezte volna a horoszkópom és az alapján ítélt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!