Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Most akkor mi is a horoszkópom?

Most akkor mi is a horoszkópom?

Figyelt kérdés
Január 20.án születtem, van ahol az írják a bak december 22. - január 19.-ig van ahol január 20.-ig most akkor?

2018. máj. 26. 20:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
15%
Teljesen mindegy, a horoszkóp csak egy régi, buta babona, az asztrológia szintúgy.
2018. máj. 26. 20:40
 2/13 anonim ***** válasza:
21%
Csatlakoznék az előttem szólóhoz, a kérdés olyan mintha azt kérdeznéd hogy a keresztény időszámítás szerint 2018 van a muszlim időszámítás szerint pedig 7018 és most akkor melyik. Igazából egyik sem, mert nem léteznek horoszkópok. Bocsi. Jó így ámítani magunkat dolgokkal de ha kicsit utánajársz rögtön meglátod hogy semmi jelentősége. Én elméletileg "vízöntőnek" számítok és pont hogy marhára nem az én jellememet írja le. Arról meg már ne is beszéljünk hogy volt amikor 4-5 napihoroszkópot is olvastam és mindegyik tök más dolgokról irkált azonos időpontokra. Ez csak ilyen "lelki támasz" azoknak az embereknek akik tájékozatlanok és naivak. Elolvasod, visszagondolsz a napodra, beadod magadnak hogy valamelyik leírt általánosság vonatkozott rád, bekövetkezett és adtál magadnak valami kis megerősítést. Aki ennél kicsit okosabb annak szüksége sincs erre. Mese. Ahogy a vallások is. Túl sok év telt már el hogy ezeket a dolgokat még komolyan lehessen venni, de sajnos a családi minták és a régi népbutítások és ráerőltetések eredménye még mindig befolyásol embereket, de az csak addig tart ameddig elhiszed.
2018. máj. 26. 21:21
 3/13 anonim ***** válasza:
27%
Bak
2018. máj. 26. 21:22
 4/13 anonim ***** válasza:
59%

A kettes válaszoló pont azon emberek közé tartozik, akik bedőlnek és bedőltek a bulvár lapok horoszkóp leírásaiba.

Mindenki tudja, hogy azok előre megírt, csupán jól hangzó hülyeségek.

Maga az asztrológia, a komoly asztrológia, ha vennéd a fáradtságot és utána néznél, rájönnél, egyáltalán nem baromság, hanem igenis elgondolkodtató!

De persze, mindenki maga döntse el, de valamit a külseje alapján megítélni, eléggé felszínes.

Maga a jegy, amiben születsz, mindig az adott születési év és az adott nap, amit be kell számítani és figyelni.

Ugyanis, mivel elcsúszik pár évenként ez a jegy határ.

Így azt nézd meg, táblázatban, hogy abban az évben, abban a hónapban és napban, hol állt a jegy és a határa.

Hasonló helyzetben voltam, anno valaki baknak mondott, holott vízöntő jegyben születtem. Trükkös ez egy kicsit.

Figyelmeztetek mindenkit, ne olvassatok napi, heti, havi és még ki tudja milyen elnevezésű horoszkópot, az egész csak szórakoztatás céljából van benne az újságokban!

Aki ezt eddig nem tudta, most már tudja!

Maga a jegyek leírása is csak általános!

Ha valódi elemzést szeretne az ember, akkor forduljon egy hozzá értő személyhez!

2018. máj. 26. 21:31
 5/13 anonim ***** válasza:
87%
Bak. Üdv egy másik bak :)
2018. máj. 26. 21:43
 6/13 anonim ***** válasza:
4%
4-es: áltudománynak hívják az ilyesmit. Attól, hogy valamiről sok baromságot hordanak össze, és egyesek szakértőnek nevezik ki magukat, még baromság marad.
2018. máj. 27. 02:38
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
#4, az ÖSSZES horoszkóp népbutítás. Teljesen mindegy, hogy egy szerkesztőségben írják, vagy egy vén banya írja, csúsos varázslósüvegben, kristálygömb fölé görnyedve, miközben a fekete macskája a vállán dorombol. Még csak áltudománynak sem nevezném, attól is igen messze van, lásd a kérdést: még abbam is eltérnek a vélemények, hogy melyik "jegyhez" tartozik.
2018. máj. 27. 09:30
 8/13 anonim ***** válasza:
64%
Miért is lettem lepontozva? A kérdésre válaszoltam, ellentétben veletek. Azt kérdezte, mi a horoszkópja. Válaszoltam. A válasz nem hasznos, de a tiétek az, mikor már lassan az ősrobbanásnál tartotok... :'D észlények...
2018. máj. 27. 10:06
 9/13 anonim ***** válasza:
92%

De jó, hogy itt mindenki azt hiszi, hogy "eltérnek a vélemények", meg hogy az asztrológia csak a napjegyekből áll... Oké, ha valaki nem hisz benne, de mielőtt hülyeségeket beszéltek róla, nézzetek már utána egy kicsit. Nem a vélemények térnek el, hogy mikor van a határ két jegy között, hanem számít az, hogy a kérdező melyik évben született.

Kedves kérdező, ajánlom az astrotheme.com weboldalt, az ingyen megcsinálja neked a teljes horoszkópodat (nem csak a napjegyed).

2018. máj. 27. 10:19
 10/13 anonim ***** válasza:

Határnapokon különösen számít az óra, mert valamikor napközben történik jegyváltás, tehát vannak olyan napok, amik két napjegybe is tartoznak, attól függően, hány óráról van szó.

Ha tudod, hogy pontosan mikor születtél, nézd meg az astrotheme vagy astro-seek oldalon, bármelyik kidobja, hogy az melyik jegy abban az évben.

2018. máj. 27. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!