Most akkor mi is a horoszkópom?
Figyelt kérdés
Január 20.án születtem, van ahol az írják a bak december 22. - január 19.-ig van ahol január 20.-ig most akkor?2018. máj. 26. 20:20
11/13 anonim válasza:
#4 ha azt gondolod hogy felszínes vagyok akkor te vagy a felszínes. Sajnos nem látsz tovább az orrodnál és nem érted a vallásnak , asztrológiának , spiritualitásnak meg a többi ökörségnek a szerepét. Beadni nemlétező dolgokat aztán úgy keverni a lapokat hogy jól gyere ki. Ha elmész valami nagyon tudományos ilyen többtízezeréves terézanya jósnőboszorkányhoz akkor az lesz az első hogy nem ingyen csinálja a wuduzást. Ha ő valami ilyen magasabb dimenziókból közénk szállt áldás akkor miért húz le lóvéval ? Varázsoljon magának b*zdmeg xD. Én is ismerek ilyen ezoanyukákat meg ilyen asztroboszikat de pár dolog közös bennük: Túlsúlyos , valóságtól elrugaszkodott, boldogtalan, magányos középkorú nők akik képtelenek értelmes és létező dolgokkal lekötni a beteg elméjüket. Ha olyan okosak meg nagyobb erőkkel vannak kapcsolatba akkor miért kell megmondanom a nevem ? Miért van szüksége a munkahelyeimre ? Miért nem mond semmi kézzel fogható konkrét instrukciót ? Csak nyomja az ezospiriasztrofasszom süket dumát meg az általánosságokat. Egy időbe naivan azt hittem hogy csak hülyéskednek ezek a bohócok de nagyon megijedtem mikor realizálódott bennem hogy komolyan gondolják és nap mint nap kitudja hány ilyen megy el mellettem az utcán vagy hánnyal lakhatok egy utcában. Egyszerűen félelmetesnek tartom. Össze kellene zárni a sok lényt, hozzák el a fényt együtt a sötét elméjükbe. (Egy hét után éhen halnának)
12/13 anonim válasza:
Érdekes, hogy a kérdező csak annyit kérdezett, hogy vajon melyik napjegybe tartozik a születésnapja alapján, a kérdésnek köze nem volt ahhoz, hogy hisz ebben vagy hogy mennyi a kókler.
13/13 anonim válasza:
Kérdező, ha tudod a pontos születési időpontodat, tehát év, hónap, nap, hely, óra, perc, akkor nézd meg egy olyan oldalon, ahol részletes képletet is lehet kérni. Pl. astrotheme.com vagy astro-seek.com
Ha jobban érdekel, akkor végigkattinthatsz 1-1 határnapot, és láthatod, hogy kb. hány órakor történt jegyváltás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!