Nem illik rám a horoszkópom. Mit tegyek?
lehet hogy rosszul értelmezed ...
próbáld ki ezt! ez nem horoszkóp, hanem személyiségteszt és nagyon sokmindent megtudhatsz belőle: pl. milyen munkák valók hozzád, milyen a humorérzéked, még azt is hogy milyen típusú emberek illenek hozzád
Több féle típusvizsgálat van, de én a leghrövidebbet választottam ki neked
mindig azt jelöld be amelyik jobban illik rád (nem kell feltétlenül mindennek passzolnia) azt a négyzetet jelöld amiben több hasonlóságot találtál magaddal szemben
így olvasd:
x négyzet -----> y négyzet
x négyzet -----> y négyzet
minden mondatot külön, mármint először az x négyzetben lévő mondatot, utána a mellette levő négyzetben az 1. mondatot (mert az a párja/ vagyis ellentéte) úgy könnyebb összehasonlítani, mintha egyszerre olvasnád el az egész négyzetet!
Marha egyszerű: ne higgy benne... :-D
Pedro
Én is hasonlóan voltam, de ahogy fejlődők, növök, egyre inkább úgy látom, hogy igenis jellemez. Nem mindenben, de egyre több dologban.
Én is visszahúzódó voltam, vagyok, de a saját társaságomban viszem a prímet.
Gondold át, mik azok, amik jellemeznek, mert szerintem az oroszlánok pozitív tulajdonságai közt sokat találsz majd:
nagyvonalúság, törődés, szeretet, keménység ( erős személyiség)- így gyorsban ezek úgy látom jellemeznek téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!