Kérhetek lapos Föld melletti bizonyítékokat?
"értesítjük ha új válasz érkezik" azt bepipálod és ott lesz a figyelt kérdéeid között
"nem kíváncsi a tudásotokra"
eddig nem írtam de ez már tényleg vicces :D
én pl szentül hittem gyerek koromban, hogy pl a politikusok a világon mindenkinél önzetlenebbek, hogy nem kérnek fizetést és az emberek érdekeit nézik mindíg, hogy hogyan lenne jobb nekik
azt tudtam, hogy nálunk miniszter van, de úgy gondoltam, hogy az elnök az ő felettese
de ezt nem tudásnak nevezném, inkább gyerneki tudatlanságnak...
engem is érdekel ez a lapos föld elmélet, hogy még is milyen alapon nyugszik a dolog, mivel szeretek kételkedni a dolgokba, de egy értelmes magyarázatot nem hallottam még eddig a laposoktól (ha már mi gömbösök vagyuk... ami ugye geoid)
Laposföldesek így reagálnak:
"Hidd el, hogy lapos. Te egy agymosott libsi vagy ha nem hiszed el."
Ilyen érv ellen nem lehet vitatkozni. Nagyon alátámasztott. :D
13, ajánlom figyelmedbe :)
a geoid azt jelenti idegen szóval, hogy föld, föld alak, több szótárt és több netes oldalt is megnézhetsz :)
mért 16 te vagy?? több 100 éven keresztül kutatásokkal bizonyították, hogy a föld nem lehet lapos
de hugyos jóska a feltevéseivel az összes tudós munkáját a középkortól kezdve megcáfolja
mi lenne egyáltalán jó abba hogy eltitkolják a föld lapos létét?? több 10000 munka órát és miliárdokat ölve bele??
a sötét középkorba voltak olyan feltevései a papoknak kb mint most nektek, persze ők akkor még nem kötöttek bele a repülési utvonalakba...
meg láthatod magadról, nem érveket sorosz, hanem, csak anyit, hogy "analfabéták" vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!