Kérhetek lapos Föld melletti bizonyítékokat?
Én nem a #77es vagyok, /ha nem vetted volna észre, az az ember a tudomány oldaláról közelíti meg a témát, én meg a logikai oldaláról/ (még a százalékok sem egyeznek duhh), aki privátot kért.
Csak egy szimpla kérdésem volt
"Milyen előnyei származnak azoknak akik titkolják, abból, hogy titkolják? Konkrétan? Milyen olyan előnyök származnak belőle, hogy érdemes egy ilyen óriási hazugságot kreálni és megtartani sokezer éven át?"
Amire szimplán nem tudtok semmi hazugságot kitalálni... Ezért mész most el te is. A százalekaidra hivatkozva (valljuk be. az a hajó már elúszott...)
Rómaiakhoz írt levél 12:19 fejezetében olvassuk ”Ne álljatok bosszút önmagatokért, szeretteim, hanem adjatok helyet az ő haragjának, mert meg van írva: "Enyém a bosszúállás, én megfizetek" - így szól az Úr”. Az élet nem igazságos, nem fair, de Isten egyszer majd helyre teszi a dolgokat. Kiköszörüli a csorbát, helyesbíteni fog. Ki az igazságosabb, ki tud jobban ítélni? Te, vagy Isten?
A megbocsájtás jóval válaszolni a rosszra
Lukács 6:27-28 verseiben olvassuk: „szeressétek ellenségeiteket, tegyetek jót azokkal, akik gyűlölnek titeket”. Honnan tudod, hogy mikor bocsájtottál meg igazán a másiknak? Amikor rá tudsz nézni a sértő emberre, és tudsz Istenhez imádkozni érte.
Azt kérdezed: "Hogyan tudom egyáltalán megtenni ezt azért, aki ennyire megbántott?" Nem tudod magadtól, csak ha Istent beengeded az életedbe. Csak Isten szeretete képes benned kimunkálni a megbocsájtást.
A megbocsájtás folyamata addig tart, ameddig szükséges
„Péter odament hozzá, és ezt kérdezte tőle: Uram, hányszor kell megbocsátanom az ellenem vétkező testvéremnek? Még hétszer is? Jézus így válaszolt: Mondom neked, nemhogy hétszer, hanem még hetvenszer hétszer is.”(Mt 18:21-22) A zsidó törvények szerint a megbocsájtás háromszor kellett, hogy megtörténjen. Péter megduplázta és egyet még rátett. Jézus azonban azt mondta, menjen tovább is.
Hányszor kell valakinek megbocsájtanod? Ahányszor szükséges. Mindaddig meg kell bocsájts a másiknak, ameddig meg nem szűnik az a szándékod, hogy megtorold a sérelmed.
Minden tisztelettel. Ennek tényleg semmi köze a témához. Kb minta a matekdogára írnék idézeteket a bibliából...
Kérdező
Te is válaszolhatsz a kérdésemre, hamár ennyi a szabadidőd...
Vagy akár a többi, ezidáig meg nem válaszolt kérdésre.
Jaaaaaa. Hogy nem tudsz?
For the record:
A kérdezőnek volt egy (mostmár törölt) kommentje, amiben minket sértegetett.
Több lapos Föld hozzászólás lett törölve, álítólag sértőek voltak. Lapozz vissza a 80 valahány válasz közül hány sértő van, mind az ellenzők táborából. Egyet sem töröltek! A hivőket lepontoztátok rendesen, így inkább nem kommunikálnak veletek. Pedig az amit ti lapos Föld teóriának hisztek, csak a gömbösök által kreált lejárató kampány. Ezekhez fértek hozzá, plussz a féligazságok, amiket innen onnan összeszedtetek, de alapos teória ismeret nélkül ezek értelmetlenek. További jó kommunikációt, ja nem is maradt senki?
Mindegy, ezt is törölni fogják!
96
a gömb földeseket nem pontozzák le??
lapozz vissza nyugodtan
98, amibe látsz sértést jelentsd be és törölni fogják, nem nagy tudomány
ha valaki nem jelenti nem fogják törölni
a moderátorok nem olvasnak végig mindent, csak ha jelentést kapnak azt átnézik, ha jogos törlik
takaríts ki akkor kicsit a kommentek között
(ami szerinted sértő az nem biztos, hogy az, az anyázás és egyéb szidalmakat biztos törlik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!