Kérhetek lapos Föld melletti bizonyítékokat?
#70 kijavítanám magam, ert ez így mégsem teljesen igaz.
Inkább úgy mondanám, hogy a tudósok egyetemi tanárok/előadásokat tartanak/de minimum tudományos lapokba írnak.
Kérdem én, mi választja el azt a tudóst, aki tudja az "igazat" attól, aki nem?
És tartom magam a példához? Ha kijárom az egyetemet, és megtanulom azt a sok sok hazugságot, akkor milyen fizikus leszek én? Hogy tudom kutatni a hazugságot? Vagy magamtól rá kell jönnöm, és akkor majd megkeresnek a hatalommal és a sok sok pénzzel? Titeket miért nem kerestek még meg?
Vagy van valami különleges, titkos egyeteme/iskolája azoknak, akik tudják az igazat?
Ennek így nincs semmi értelme.
"De MIK az előnyei? Konkrétan?"
Hol?
Megint csak jönnek a sértegetések, miközben az én hozzászólásaim eltűnnek. Amit meghagytak azt meg lepontoztátok, nem hiszem, hogy fer lenne.
Darkweb azért dark, mert nem a köznépnek való tartalmakat is tartalmaz. A sima web nem engedélyez a témához kapcsolódó komolyabb bizonyításokat, prezentációkat bemutatni. Sőt kamu oldalakat hoznak létre lejáratás céljából. Ugyanígy járnak az ufós és a legtöbb vallási megnyílvánulások is. Az összeesküvéselméletek mind-mind nevetség tárgyává lettek, a sok kamubizonyíték miatt, a valódiak bizonyítékok pedig elenyésznek.
Nem tudom neked, hogy válna előnyödre ez a tudás, nekem nagy előnyt ad versenytársaimmal szemben, vállalkozásaimban, de még a szerelemben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!