Kevés önbizalomra mit javasolnátok? Van olyan ezoterikus irányzat ami valakinek már bejött? A zömét sajnos lehúzónak tartom
Igen, sikerült.Önismerettel.Ingyen volt.
Nekem is van két gyermekem,és feleségem.(35/F)
De ha nem tudtam volna túllépni a múltbéli sérelmeimen és rendet tenni önmagamban,én most is szingli lennék.
Apám vert,anyámmal pedig egy érzelmi hullámvasút volt a kapcsolatom.
Nem volt egy barátom sem tizenévesen.
És ebben én is hibás voltam többé-kevésbé.
Ezt belátva olyan sokat változott az életem,hogy az apám elkezdett tisztelni és én is jobban megértettem őt habár egyet nem értettem vele.Az anyámmal is stabilizálódott a kapcsolatunk.
Barátokra találtam, aztán munkát és a páromra is "rátaláltam".
A kapcsolatunk kiegyensúlyozott,egyedül a gyereknevelés terén nincs egyetértés.
Én sokat megengedek a gyerekeknek,ő viszont rövid pórázon tartja őket.
Nem érzem magam rossz szülőnek emiatt,mert egyébként minden tőlem telhetőt megteszek értük.
Ha te is mindent megteszel a gyerekeidért, amit csak lehet,akkor nincs okod azt gondolni hogy rosszabb anya vagy mint más.
erre terápiás megoldás kell, ami nem ezoterikus.
zene, csoport, tánc, mozgás, dráma, megosztás, pszicho és egyéb csoportok. A lelki sérüléseid nem gyógyulnak meg ha nem vállalod magadért a felelősséget.
nem olvastam meg el csak a fokerdest majd elolvasom tobbit
Bhagavad Gita
ezt olvasd el hogy ne "huzzanak le"
Enelkul homokra epitkezel foleg ha ezoteria felé kacsintgatsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!