Testből kilépés nem szándékosan? Vagy ez mi volt?
Sziasztok! Nemrég történt, éppen pihenés közben.
Most nagyon fárasztó napokon vagyok túl, de nem tudom ez mennyire magyarázhatja ezt.
Szóval mintha rádióban vagy tv-ben lett volna műsor, hallottam, hogy beszélnek. Utána egyszercsak felemelkedtem a plafonig, nagynehezen vissza tudtam térni. Utána mégegyszer megtörtént.
Láttam, hogy vki tudatosan is próbál kilépni a testéböl, de én nem akartam, csak pihenni. :(
neaggódj, nem fog előfordulni még egyszer.
amúgy a kontrollhoz ragaszkodás nem baj.
Köszönöm 2. válaszoló!
Azt elfelejtettem írni, hogy értelmetlen, troll válaszokat nem kérek (lásd egyes).
Ugyanez volt velem is, sőt volt időszak hogy 2 hét alatt 3x is. Akkor én is fáradtabb voltam és délutáni pihi alatt történt. 100% hogy ébren voltam közben, viszont előfordult hogy közben olyan dolgokat tapasztaltam ami a valóságban nem voltak jelen.
Egyébként van irodalma is a dolognak, testen kívüli élmény, angolul OBE (Out of Body Experience).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!