Kinek mi a véleménye Szedlacsik Miklós aranykori coach ról?
Érdekes milyen sok embert bedől neki, pedig nem mondanám meggyőzőnek, karizmája sincs, ellenkezőleg, látszik hogy egy sunyi hazudozó.
Az egész taktikája annyiból áll hogy mond néhány igazságot, közhelyeket, amit mindenki tud, meg fényezi magát, és innentől mindent elhisznek neki, amit a szellemek súgnak neki, ezt mikor kimondja még ő maga is elneveti magát..Minden más oktatótól tilt, mert azt mondja mindenki mást tanít, és ellentmondások jöhetnek. Azt is mondja aki 2035 után is élni akar, annak egyetlen módja ha nála tanulunk, különben meghalunk. Megtanít jónak lenni, de ehhez minimum 9 évig kell nála tanulni.
Most komolyan, a jehovák kiscserkészek az ürge mellett..
Igen, ráadásul beszél itt sikerről, meg hogy hány cégalapítása volt már (sztem az pont hogy nem jó ajánlólevél :D Én is alapítok akár holnap 3-at. Nekem az impozánsabb ha valakinek van 1-2 de az hasít....).
Mindezt teszi azzal az igénytelen fizimiskával, teszkógazdaságos szemüvegkeretben, 20 évvel ezelőtti stílusú, rossz méretű konfekciózakóban, vállalhatatlan nyakkendővel :D
Na most ha a fogorvos rendbe teszi az ember fogát akkor ő Szélhámos mert pénzt Kér érte.
Ha felebaráti szeretet ből osztogatná a tanácsait akkor éhen halna és utána nem tudnál többet ezt tenni. iNeki is keresi füzetni tisztálkodni öltözködni közlekedni stb.
Na most nem konkrétan őt akarom védeni vagy róla beszélni.
igazából csak mostanába keztem el nézni a videóit de nagyon tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!