Kinek mi a véleménye Szedlacsik Miklós aranykori coach ról?
Az ,hogy egy hatalmas nagy szekta.
Több embert is ismerek akiket megvezetnek(szektásítottak).
Az nem tudom, hogy a 15 oldalnyi válasz között akadt-e olyan, aki felvetette, hogy érdemes rákeresni a nevére neten. És ne felejtsétek el még a "nyugdíjpénztár" keresőszót is hozzátenni. De amúgy biztosan lesz olyan, aki emlékszik még a Premier/Saturnus/Partner Nyugdíjbiztosítókra - na, ő volt azokban a csalásokban az egyik fejes.
A pali csak egy lehúzó szélhámos.
143/
Múltkor a facebookon egy poszt alatt sikerült összefutnom egy megszállott követőjével akinek ugye valószínű azért is van jó véleménye erről a fickóról mert kerítő neki ő is vagyis beszervező ember és gondolom jó kis pénzt kap utána.Szóval én írtam pár dolgot ő meg megszálltságból cáfolni próbált,hogy ez a miki jó ember nagy tudása van aki rá hallgat az elfog igazodni a jövőben meg minden is jó amit tanít csak az okos emberek tudják,ja mondom meg a balekok akiket lehúz pénzel a sok hülye dumával..írtam neki,hogy ez a fickó a szcientológiában lett kitanult azt írja semmi köze nem volt sosem a szcientológiához miklósunknak.Ja nem volt.... Élet jobbító coach mily véletlen,hogy a szcientológiai egyház osztogat ilyen papírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!