Kinek mi a véleménye Szedlacsik Miklós aranykori coach ról?
101/
Ez max a túlvilágon valósul meg,a földi élet maga a pokol.
102/
Szerintem olyan évszámokat kéne mondaniuk amit azok a hiszékenyek akik befizetnek ezeknek a kóklereknek nem érik meg így sosem derülne ki a turpisság :)
106/
Protekciója van az öregnek? :D
107/
Lehet ezt üzemelteti nem?
Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár saját magának gyűjti az aranykori nyugdíjat :D :D :D
Sziasztok egy srac megprobalt be invitalni a csapatba. Amiket mond a Miklos ha beszelsz angolul ingyen es bermentve Sadhguru youtube.com vagy a Spotify megtudod hallgatni! Epp az 1. Eloadason amit hallgattam tole elmondta a viccet amit Sadhguru mondott az egyik eloadasan en nagyon megdobbentem rajt. De hat persze lehet ugyanazon a gondolkodason vannak 😅🤣
Amikor megneztem miert is kuldtek ide hogy hallgassam ahan hogy ez fizetos es ha az emberke sikeresen bevisz teged es meg 4 embert rajtad kivul akkor 2milla utheti a markat !
Ez volt nekem a 2. Felejtsd el segiteni akarsz vagy meg gazdagodni na hagyd is abba most. Ha valaki segiteni akar akkor azt ingyen bermentve teszi!
Sok sikert mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!