Jelent valamit, ha feltűnően sokszor látom ugyanazokat a számokat?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy hülyeségnek tűnik, de az utóbbi néhány hónapban napota többször akkor nézek az órára teljesen véletlenül, amikor ugyanazok a számok vannak rajta, de nem mind egyforma, hanem pl: 17:17, 23:23.
Már annyiszor megtörtént, hogy nekem is feltűnt, pedig szkeptikus vagyok ezekkel a dolgokkal kapcsolatban. Először véletlennek hittem, de olyan sokszor megtörténik, néha naponta többször is, hogy már nem tudom mit gondoljak. Neten kerestem utána, de ott teljesen azonos számokkal kapcsolatban írnak leginkább, pl mindenhol 3ast vagy ilyesmit látsz.
Szerintetek van valami jelentősége?
2018. szept. 1. 16:26
1/7 anonim válasza:
Itt elég bőven kifejtik:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdese..
2/7 anonim válasza:
Semmit nem jelent az égvilágon.
5/7 anonim válasza:
Van egy film. A 23-as szám. Nézd meg. :)
7/7 anonim válasza:
#3. Engem is a huszonkettes szám ! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!