Miért van létjogosúltsága ennek a kategóriának?
Figyelt kérdés
2018. aug. 15. 20:05
1/16 anonim válasza:
Nem tudom. Simán a humoron belül kéne egy alkategória
4/16 anonim válasza:
Alapvetően csak azért, hogy ne a Vallás és Tudomány kategóriákat trollkodják szét. Helyileg a Humorban a helye, mert annyi kamu és troll kérdés van mint ott. A Humor kategóriának pedig a lomtárban a helye, mert annyira cringe az a szánalmas vergődés ahogy vicceskedni próbálnak az emberek. A többi kategóriában egyenként több vicces kérdés van, mint a Humorban összesen.
5/16 A kérdező kommentje:
#4 Nem úgy értem, hogy miért kell neki külön kategória, csak egy cinikus kérdés volt, mert nem értem azokat, akik hisznek az ezoterikus dolgokban
2018. aug. 15. 20:31
6/16 anonim válasza:
És mindig cinikus vagy amikor valamit nem értesz? Mert ha igen, akkor nem biztos hogy épp olyan világot építesz amilyenben élni szeretnél...
7/16 leértékelt válasza:
Írj egy panasz levelet, ha már ennyire nem vagy elfoglalt.
8/16 anonim válasza:
Én nem meg azt bírom, hogy aki nem hisz benne itt tölti a drága idejét. Engem nem érdekel a körömlakkdivat nem is látogatom azt a kategóriát. Egyszerű a történet. Szerintem csak irigyek vagytok, hogy azok akik hisznek benne éltek már meg olyan dolgokat, ami nem a véletlen számlájára írható. Hitetlenül élni rosszabb, mint anélkül.
9/16 anonim válasza:
van aki, hisz az ilyenekbe
nem véletlen vannak jósok és egyebek
én is szkeptikus vagyok, de vannak nagyon érdekes dolgok, amiket sokszor a tudomány se tud megmagyarázni
ha nem tetszik nem kell olvasni, én se nagyon szoktam, mert én ezeket a horoszkópos és egyéb dolgokat baromságnak tartom, de van aki hisz benne és tiszteletben tartom
10/16 anonim válasza:
Mert a humor kategória már unalmas.
Egyébként mindenki abban hisz amiben akar. És nem kell olyan kategóriákat olvasni, ami nem tetszik vagy nem érdekel.
Tényleg: Miért nincs mese/ troll kategória? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!