Miért van létjogosultsága az ezotéria kategóriának?
Ugyanakkor miért létezhet olyan opció kérdés jelentésénél, hogy "Ez a kérdés egyértelműen csak kitaláció". Az ezotériás kérdések bőven kimerítik a kitaláció fogalmát.
Mi alapján döntik el a moderátorok, hogy mi kitaláció és mi nem?
"Mágiát fejleszteni, tanulni hol lehet?" miben különbözik attól a kérdéstől, hogy "Apukámat Orbán Viktornak hívják és mindig megver miután Berijával és Rudolf Hössel kártyázik. Mitévő legyek?".
Míg a mágiáshoz hasonlók élnek és virulnak, az utóbbi példám percek alatt törlésre kerül. Pedig annak, hogy Orbán Viktornak hívják az apukámat sokkal nagyobb valószínűsége van, mint, hogy mágia létezik. Súlyos mentális betegségeknél előfordulhat, hogy valaki azt képzeli, hogy a két történelmi személyiséggel kártyázik. A súlyos mentális betegségeknek is nagyobb az előfordulási esélye, mint a varázslatnak.
És milyen létjogosultsága van, az olyan kérdésnek, mint a tiéd?
A tiédet is hagyták föltenni, és így, más tökfej is kérdezhet.
Fogjatok össze, és menjetek szépen gombászni.
Most komolyan mondom, ti szinte semmiben sem különböztök, az ezó legaljától. Csak ti valami "tudományosjános" köpenyben tetszelegtek magatoknak a tükör előtt.
Ha hagynám, ugyan olyan kétségbeesés uralkodna el rajtam, a ti kommentjeiteket olvasva, mint az ezóban a kérdéseket böngészve.
A szánalmas viselkedés, az ezó és a tudomány kategóriában is ugyan az,...szánalmas.
Ahaaa..látom már. Csupa-csupa önjelőlt tudós palánta -helyettes jelőlt van jelen. Szigorúan nagytudású, komoly emberke. hehehe.
Na csá, én léptem,...kis zacsik. hehe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!