Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Minden kívánság teljesül?

Minden kívánság teljesül?

Figyelt kérdés
Mert kívánnék valamit a két öcsémmel kapcsolatban! Remélem teljesül!
2018. aug. 6. 15:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ne áruld el, hogy mit, mert akkor nem teljesül! De egyébként teljesülni fog, csak nagyon hinni kell benne!;)
2018. aug. 6. 15:10
 2/13 anonim ***** válasza:
Előbb-utóbb teljesülni fog! :D
2018. aug. 6. 16:04
 3/13 Kardos Alexandraa válasza:
Ha rendszeresen gondolsz erre a dologra, elképzeled mintha megtörtenne és látod a lelki szemeid előtt akkor teljesülni fog nagy eséllyel, mert bevonzod. Én mindig így ringatom magam álomba, szép dolgokat, képzelek el
2018. aug. 6. 20:02
 4/13 Igazságoska ***** válasza:
Én annyira hiszek benne, hogy a tündérek léteznek (Csingiling), hogy a múltkor láttam egy aranyszínű tündérport elsuhanni a szobámban és csilingelést halottam!
2018. aug. 7. 13:49
 5/13 A kérdező kommentje:
Igazságoska azta! Nahát! Jó, akkor én is rendszeresen arra fogok gondolni és akkor sikerül! :D De jó!
2018. aug. 7. 13:55
 6/13 A kérdező kommentje:
De azért szeretnék gondolni másra is, nem csak állandóan erre! Na jó azért erre is gondolok jó sokat, amit kívánnék!
2018. aug. 7. 16:40
 7/13 Isten ajándéka ***** válasza:
Gondolhatsz másra is! De azért erre gondolj a legtöbbet, ha nagyon akarod!
2018. aug. 7. 16:43
 8/13 anonim ***** válasza:
BIZTOS, HOGY TELJESÜLNI FOG!
2018. aug. 8. 13:51
 9/13 PKati71 válasza:

Nem, nem minden kívánság teljesül - szerencsére.

Egy történet, nagy vonalakban:

Egy férfinak - nevezzük Bobnak - az volt az volt az álma már gyerekkorától, hogy híres író legyen. Ezt még gyerekként elmondta az édesanyjának.

Teltek múltak az évek, Bob írta a könyveit, publikált folyóiratokba és még sok más helyre is. De nem lett belőle híres publicista és sok esetben hiába kopogtatott a kiadóknál a könyveivel, szóba sem álltak vele. De ha mégis, akkor nagyon előnytelen feltételeket ajánlottak.

Bob nagyon el volt keseredve az egész életét hiábavalónak érezte.Már majdnem negyven éves volt, és még mindig csak egy átlagos író, amikor az egyik látogatása alkalmával, anyjának elpanaszolta, hogy mennyire sikertelennek érzi magát, amiatt, hogy a könyvei nem érdekli a kiadókat és a cikkeivel sem ér el átütő sikereket.

Ekkor azt mondat neki az anyja.

- Bob, én minden nap azért imádkoztam már gyerekkorod óta, hogy ne író legyél, hanem valamilyen tisztességes állást találj magadnak.

- Anya, miért tetted ezt?

- Mert szerintem az írók erkölcstelen életet élnek és nincs is biztos jövedelmük.

Tehát vigyázz mit akarsz kívánni a két öcsédnek. Lehet, hogy az álmaikat akadályoznád meg, vagy azt a fejlődési ciklust gátolnád, amelyre minden embernek szüksége van.

2018. aug. 9. 10:17
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekem teljesült! Azt kívántam, hogy találkozhassak Justin Bieberrel, pedig Jászberényben lakok és mégis! Láttam Justin Biebert az utcán! Az tényleg ő volt!
2018. aug. 9. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!