Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért ilyen nehéz bejutni a...

Miért ilyen nehéz bejutni a tudatalattiba?

Figyelt kérdés
2018. aug. 4. 14:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ez egy nagyon jó kérdés, végre valami eredeti!

Gondolj csak bele, ha minden információhoz hozzá juthatnál, amik eddig a felszín alatt voltak, milyen hatást gyakorolna rád?

Az agyad képtelen lenne felfogni, tömören, ha nem eléh tág a tudatod, akkor nem fér bele az a sok információ.

Sok oldalon azt olvastam, hogy mikor le írják részletesen, hogyan tárd fel a tudatalattidat, akkor azt valójában lépcsőzetesen teszik.

Szerintem pont azért, mert egyszerre képtelen lennél befogadni mindent, és be csavarodnál.

2018. aug. 6. 22:48
 12/14 A kérdező kommentje:
Én se egyszerre mindent akarok feloldani hanem szépen apránként...egyik alkalommal visszamennék 20 éves koromba felidézni bizonyos emlékeket, máskor valaki olyannal tölteni egy kis időt akivel nem lehet együtt a valódi világban, ilyen dolgok
2018. aug. 7. 09:16
 13/14 anonim ***** válasza:
Elkezdtél már utánna nézni valaminek, amit itt írtunk?
2018. aug. 7. 14:20
 14/14 A kérdező kommentje:

Meditációt eddig is csináltam, csak nem jól

Nehéz nem gondolni semmire, ha az elmúlt 20 év folyamatos álmodozásról szólt...

2018. aug. 8. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!