Soroksári futónő gyilkosának a neve Norbert és egy asztaltáncoltató megmondta előre?
Nem egy gyakori név, ráhibázni nem igazán lehet.
Ez a jós kicsoda?
Ez most komoly, vagy csak ügyes marketing a jós részéről?
Ennek ellentmond, hogy valószínűtlen, hogy valaki ilyen tragédia után, ilyesmibe belemenjen, mármint a férj.
Akkor mi a magyarázat rá?
Bujka azt mondja, hogy nem ő tudja ezeket a dolgokat, hanem maga az elhunyt személy.
Az érdekes, amikor azt mondja, "a szék SZINTE magától ír".
"a szék SZINTE magától ír"
'szinte' - azaz nem teljesen, cak 'úgy tesz, MINTHA'.
Az autó is 'szinte magától megy', csupán a motor kell hozzá.
.
Majd ha a szék TELJESEN, a jós ujjai nélkül ír, elhihető, hogy TELJESEN, EGYEDÜL a szellem irányítja.
Fejezzük be ezt szerintem. Átment a "rendőrség" a határon és ott kereste NORBIT és társait és nem a szomszédba.
Itt elég is legyen a bújkálós bujkából .
Nem értem miért kell egy ilyen bohócot nagy nyilvánosság előtt bemondani. Asztaltáncoltató, már a kifejezés is nevetséges.
25 éve csinálja ezt, gyakorlatilag a rendszerváltás óta nem találhatja a helyét a valós munkavilágában. Átbaxni az embereket asztaltáncoltatással, az megy.
Ez is szánalmas, meg az is, hogy a BV nem nézett utána a betörő négy telefonjának.
Csak pár száz millió forintba került, nem beszélve arról, mit élt át a nő családjában mindenki.
Akkor hazugság, amit a napokban írtak?
"A letétjében pedig, ahol a bevonulásakor nála lévő tárgyakat őrzik, négy telefon volt, köztük az egyik nagy valószínűséggel az áldozaté lehetett."
Tudom, hogy bulvár, meg blikk, de csak nem írnak le ilyen ostobaságot, bár miért ne tennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!