Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mivan a halál után?

Hagyma9110 kérdése:

Mivan a halál után?

Figyelt kérdés
En nemtudom ki hogy van vele..de en félek a haláltól 22evesen. Mi lesz ha meghal valaki? Történik a lelkunkel valami? Nemtudom neha felfogni hogy ha meghalunk minek vagyunk akkor az univerzumban..

#Halál.félelem
2018. júl. 22. 21:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
25%
Sokan keresték már erre a választ, de biztosat csak az tudna mondani, aki már "odaért". Addig meg be kell érni a különböző elképzelésekkel, magyarázatokkal.
2018. júl. 22. 23:52
 12/20 anonim ***** válasza:
60%

Sokat filóztam ezen és amikor találtam olyan könyveket amiben volt halál utáni élmény leírása akkor mindig ott motoszkált bennem, hogy mennyire lehet kamu.

Aztán megláttam Alexander Eben könyvét, aki idegsebész, tudós és marhára nem hitt a halál utáni életben. Aztán megtörtén vele is. Anyagi érdeke nem fűződött a könyv megírásához hiszen elismert tanár és orvos volt, sőt ez az egész szakmailag csak ártott neki.

Sokan a téma kedvelői közül lehúzták a könyvét, mert viszonylag (másokhoz képest) keveset írt a túlvilágról, de ez számomra sokkal hihetőbb, mint más alkalmi írók könyvei. Tudományos megközelítésben is elemzi a vele megtörténteket, ha valaki némileg szkeptikus akkor érdemes elolvasni, ha totál eldöntötte valaki előre magában, hogy tuti nincs semmi halál után, annak meg úgyis mindegy.

[link]

2018. júl. 22. 23:54
 13/20 anonim ***** válasza:
31%
En 19evesen nem felek a halaltol,mert vmiert boztos vagyok benne hogy utana meg van vmilyen elet.
2018. júl. 22. 23:59
 14/20 Miss Endzsi ***** válasza:
2018. júl. 23. 00:48
 15/20 anonim ***** válasza:
Régen szentül hittem hogy van valami,manapság nem igazán,mert teljesen más ha meghal valaki teljesen,meg más az újraélesztés.Ha valaki kipurcan teljesen,kell egy kis idő mire leáll minden szerv,megszűnik a sejtek közötti kommunikáció.És lehet hogy valamiféle energia elhagyja a testet,mert ugye 16g-mal kevesebbek leszünk,de szerintem az tudattalan.Újraélesztésnél meg csak nagyon rövid ideig van zárlat,működik még minden,így elhiszem hogy van ilyenkor sokszor hogy kilépnek a testükből az emberek,de szerintem az agy olyan hallucinogén anyagot bocsájt ki magában,ami okozza ezeket a tipikus látomásokat(látom hallott rokonaim,stb.).A haldokláskor is ilyet termel az agy,azért hogy könnyebb legyen az elmúlás .Ez hasonló a szüléshez.Szval nem gondolom hogy halál után angyalkákkal táncikálok virágos mezőkön,vagy szellemként csatangolok az ismerősöknél.
2018. júl. 23. 07:01
 16/20 anonim válasza:
60%
Miért kiváltságos az élet? Miért jó, ha a technika által tovább élsz? Miért nem lehet elfogadni a természet körforgását? Miért jobb ez a valami, amiben élünk, mint a semmi?
2018. júl. 23. 07:04
 17/20 anonim ***** válasza:
48%
Tudás nagymesterei megint lepontoztak minket. Áldjátok meg tudatlan válaszolókat és írjátok meg nekünk AZ igazat.
2018. júl. 23. 07:12
 18/20 anonim ***** válasza:
62%

"Senki nem tudja. Aki tudja hazudik. Tippelni lehet."

"Tudás nagymesterei megint lepontoztak minket.

Áldjátok meg tudatlan válaszolókat és írjátok meg nekünk AZ igazat."

Én ugyan nem pontoztam le egy választ sem ami erre e kérdésre érkezett, de próbálok választ adni.

A kérdezőn a kérdésére adott válasz nem segít. Neki (most) nem spirituális téren kell fejlődnie.

Ha most valaki leírná a saját meggyőződését, élményét, az neked egy színes olvasmány, a válaszolónak a meztelen múltja, a kérdezőnek pedig csak egy hely amibe bele tud temetkezni.

Ne szívd mellre, ha lepontoznak, ez egy ilyen kategória! :)

2018. júl. 23. 10:23
 19/20 anonim ***** válasza:
Gondolj arra, hogy már voltál halott, mindenki volt. Pont ugyanaz lesz mint ami a megszületésed előtt volt mikor nem léteztél.
2018. júl. 23. 13:33
 20/20 anonim válasza:

5-ös válaszadó, ha te komolyan hiszel abban, hogy a halál egyszer megelőzhető lesz valamilyen technikai módszerrel, akkor neked is egyfajta vallásos hited van. Annyi különbséggel, hogy te nem egy természetfeletti lény iránt érzel irracionális bizalmat, hanem a technológia iránt. :D

Bocsi, hogy csak kommentelek, ahelyett, hogy a kérdésre válaszolnék, de hát a "mi van a halál után?" kérdésre élő ember értelemszerűen nem adhat autentikus választ.A halottak meg nem a Gyakorikérdéseken lógnak. :)

2018. júl. 23. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!