Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Minden okkal történik? Előre...

Minden okkal történik? Előre meg van írva a sorsunk? Vagy mi magunk irányítunk?

Figyelt kérdés
Ki mit gondol erről, melyikben hisz és miért?
2018. júl. 20. 02:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mind a kettő létezik.

Valaki képes a saját sorsa irányítására, és aki nem, annak majd a külsőbb tényezők meghatározzák. Hogy képes vagy e, ez születésed után derül ki egyből. Hogy milyen külsőbb tényezők? Ez lehet egy szimpla munkahely is, de lehetnek természet feletti dolgok is, amikről nem tudsz.

2018. júl. 21. 02:02
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Félig igen, félig nem. A legtöbb dolgot és fontos kapcsolatokat előre mi írunk meg magunknak. De úgyszólván kapcsolódási pontokon van lehetőségünk a szabad akaratra, innentől különböző forgatókönyvek alakulnak ki életünkre nézve.

Példának elmesélem esetemet exemmel. Én nagyon benne vagyok spirituális körökben, tisztában vagyok betegségek lelki okával, és több médium rávilágított nekem dolgokra. Exemnél lett volna egy olyan pont, hogy balhé által ott-hagyja a munkahelyét és a közelemben munkát találva hozzám-költözik. Ez 2017. tavasz-nyár körül történt volna, egyébként távkapcsolatban voltunk és ez fontos is lett volna. A balhé valóban megvolt, de lenyugtattam és nem történt semmi. Én furcsán kezdtem érezni magamat, ő kapott egy rejtélyes ízületi betegséget és nem oldódott meg. Ezután olvasták ki nekem azt, hogy minek kellett volna történnie. Ezt követően ő teljesen elszúrta a kapcsolatunkat azzal, hogy valamiért ebben agyilag és lelkileg is kisiklott. Úgy volt vele, hogy letojta a távkapcsolatunkat és mindent folytatott ugyanúgy. Konkrétan nem foglalkozott velem. Még úgy is, hogy megkértem a kezét. A betegsége elhatalmasodott rajta és ez további betegségeket okoz számára, amit már nem tudnak gyógyítani. Végül még ő szakított velem nagyon alantas módon, miközben én tettem a segge alá mindent. Mélységesen sajnálom és szánom, de az eltaszítása miatt nem tudok már segíteni rajta és nem is hisz nekem ilyesmiben. Ő ezzel valószínűleg le is rövidítette a saját életét, miközben én kaptam - előre talán el nem rendelt - új szerelmet és a korábbi eljegyzés helyett szinte félelmetes módon sokkal nagyobb szerelem lett belőle. Tehát megírhatunk előre támpontokat, de ezeket el is ronthatjuk vagy akár jobbá tehetjük.

2019. márc. 13. 18:22
 13/13 anonim válasza:

Igaz, régebbi kérdés, de hátha valakit érdekel a tapasztalatom.

Szerintem minden meg van írva.

Nagyon sokszor az életemben tapasztaltam, hogy milyen érdekes "véletlenek" vannak.. Először csak ilyen apróbb dolgok által, pl. elhagytam egy ötezrest, másnap meg kaptam egy rég nem látott rokontól elmaradt születésnapi ajándék gyanánt. Vagy például kivel ne esett volna meg, hogy nem akart találkozni valakivel, ezért más útvonalon ment, hogy véletlenül se fussanak össze, aztán órákkal később egy tök random helyen mégiscsak összetalálkoztak. Na most ezek betudhatók a véletlennek, de amikor olyan méretekben is működik ez, mint ami velem történt azt már a legkevésbé sem gondolom véletlennek. Itt már nem csak egy elhagyott ötezres visszakapásáról volt szó. Kényszerből elkellett adni a lakhelyem, amiből sajnos nem kaptam sokat a tulajdoni hányad végett, de nem sokra rá egy rokonom földjét megvették, és úgy gondolta nekem adja a pénzt ami befolyt belőle amiből sikerült vennem egy másik házat.. Persze most nagyon dióhéjban meséltem el a helyzetet, de hosszú lenne leírni részletesen, teljes hosszában.. Mindenesetre felettébb érdekes volt az egész helyzet.

Szóval én hiszek benne, hogy minden meg van írva. Jeleket is kapunk sokszor, hogy mit tegyünk, csak nem mindig vesszük észre őket, persze utólag minden világossá válik.

2024. jún. 15. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!