Rémálmaim vannak amióta a kutyám nincs velem miért történik ez velem?
Nagyon jó alvó vagyok és sosem szoktam álmodni vagy csak nagyon ritkán. Amióta viszont a kutyám nincs velem folyton rosszul alszok. Az a helyzet,hogy őt most vissza vittem pár hónapra a szüleimhez, mert a lakásomban nem tarthatom egyedül én meg külföldön vagyok és csak 3 hónap múlva megyek haza.
A kutyám mindig velem aludt, és hiányzik nekem. A puha teste, az illatta stb. De amúgy meg nem betegedtem ebbe bele, teljesen jól érzem magam, annyi,hogy gyakran eszembe jut,főleg lefekvés előtt amikor egyedül vagyok már. Amíg melózom vagy a két barátommal akikkel jöttem melózni, szórakozunk,kirándulunk semmi gond. Igazából az alvással van HATALMAS bajom.
Már lassan két hete azt álmodom,hogy a kutyámat megölik,szétcincálják nagyobb kutyák. Rendesen feltudom magam előtt idézni ahogy megtörténik ez. És én megakarom menteni, de sose érem utol, mert előttem fut és nem tudok neki szólni,hogy álljon meg. Van amikor sírva ébredek vagy fáj a melkasom, szomorú vagyok. Mikor újra elelaszom szintén ezt álmodom. És rendszerint már 4-5 órakor ébren vagyok, utána nem is alszom.
Nagyon nehéz nélküle ez tény, de az álmaim sokkal jobban kiborítanak. Konkrétan az álmok érzékeltetik velem a kutyám hiányát. Mivan velem? Ezt hogy lehet megakadályozni???? :(
L
Próbáld meg ezt a 3 hónapot kibírni nélküle..
vegyél egy pluss kutyat es aludj azzal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!