Szerinted mi van a halál után?
Te pogány húzz innen.
Igenis van lélek, isten meg reinkarnáció és túlvilág. Léteznek. Az élet bonyolultabb mint hinnéd.
Bizonyítani? Minek kéne nekem bizonyítékokat keresnem ellene vagy írásos dokumentumokat? Olvastam egy-két cikket róla és angol forrást. Számos kritika szól ellene csak többnyire angol forrásból, mivel nálunk nem olyan népszerű vagy legalábbis kevesen foglalkoznak ezekkel. Ha tudsz angolul járj utána magad, ha már Jehovaként tiszteled az ipsét. [link]
[link] Azt írogatott össze magának, amit akart és közben dőlt a lé.
Húzz te innen ha nem tetszik a másik véleménye bunkó gyerek! :D
Ezek a BIZONYÍTOTT TÉNYEK amit bemásoltam hiteles forrásokból! Kicsit nyitott szemmel is kéne járni te szektás jehovista bigott keresztény ember!
Az összes vallás, spiritualitás ( jóga rendszerek, keleti tanok ) mind a pénzre épülnek és a hírnévre, az sem igaz amit kérdeznek. Aki a 21. században ezeket elhiszi mind, meg is érdemli utána a sorsát. Éljétek inkább az életeteket, mert egyszer éltek és utána nincs tovább!!! Szeressetek, szórakozzatok és legyetek boldogok!
Ennyi, többet nem írok ide már!
Nem érdekelnek a kamu bizonyítékaid.
Ennyi. 😎
1. Nem az én bizonyítékaim, 2. komoly tudósok komoly kísérletekkel támasztották ezt alá, 3. ha neked könnyebb hinni az élet utáni életben akkor ringasd magad ebbe az álomba, mikor oda kerülsz, már úgy se fogsz tudni sem magadról sem az álmodról.
Time to say goodbye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!