Sellők a megtalált test, sellők az új bizonyíték ki látta a filmeket és ki hisz a sellőkben?
én láttam mind a kettőt n elhiszem hogy léteznek és a filmek alapján elhiszem hogy léteznek
miért? azért mert ahogy a filmek bemutatják (inteliggens vadászó lények amik az emberek távoli rokonai) sokkal valószínűbb ez a forma mint a mitikus félig hal félig leány forma
jó kis dok film én is szeretem,de evolúciós szinten nem nagyon erőltették meg magukat a készítők.
mert ha megnézzük a tüdős vízi állatokat,mi történt velük?
pl delfin,bálna,lamantin
a testüket vastag zsírréteg borítja.
ha a filmben ábrázolt módon néznének ki a sellők,nem tudnának a hideg óceánban életben maradni.
aztán van még pár baki,mint a karok funkciója,nem volt záródó az orr nyílásuk mint a fókának meg a vidrának.
szóval ha logikusan nézzük,akkor egy beluga közelebb állna a sellőhöz kinézetben,mint a filmen ábrázolt lény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!