Alváshiánytól volt már hallucinációtok? Ha igen, leírjátok?
65 órán át 1x voltam ébren. Nem voltam közben fizikailag vagy szellemileg nagyon megerőltetve. Játszottam és chateltem.
Hallucináció nem volt, érzelmi hullámvölgyek annál inkább és fizikai fájdalom az izületekben; térd, váll, nyak...
Értelmetlen max 20 óránál tovább bármiért is fent lenni.
3 hónapig tartó 12-14 órás programozói munka után is inkább csak a fizikai fájdalom volt. Ez heti 60+ órát jelent.
Ingerlékenyebb voltam, hamarabb felhúztam magam, vagy tényleg nyomós ok nélkül sírásra állt a szám, hisztis voltam.
Hallucináció konkrétan nem volt. Legfeljebb annyi, hogy az éjszaka közepén felébredtem, mondván Jézusom nem küldtem el azt a riportot, amit 2 hónapja kértek....
Felkeltem, laptop elő, levelezés kikeres. Közben betöltött az agyam is, 20 perccel később megvolt az emlék is, hogy még anno aznap elküldtem a kért riportot, csak az agyamban volt töredékes az infó.
Mikor elő állatos sofőr voltam, volt, hogy 4 napig nem aludtam. Volt, hogy 42 órát vezettünk egy kollégával felváltva.
Ha egy éjszakát kihagyok, alig érzem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!