Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehetséges, hogy az alváshiány...

Lehetséges, hogy az alváshiánytól megőrültem?

Figyelt kérdés
A héten naponta csak 4-5 órát aludtam. Ma viszont semennyit sem. Pár perce volt valamilyen rohamom, egy kicsit megijesztett. Járkáltam fel-alá, belevertem a kezem az ajtófélfába, mondtam is anyumnak, hogy szerintem idegösszeroppanást kaptam. Közben féltem, nehogy kárt tegyek valakiben, aki az utamba kerül. A roham előtt éppen elmondtam anyumnak, hogy izgulok az alvásom miatt. Megvigasztalt, szemtanúja is volt annak, ami utána történt, de ez nem nagyon izgatta, leült gépezni. Még sosem volt ilyenem, kell félnem? Nem kell a pszichiátriára mennem, ugye?

2018. febr. 3. 16:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
83%
Miért alszol ilyen keveset? Ennek az okát kéne először tudni.
2018. febr. 3. 16:56
 2/13 A kérdező kommentje:
Mert azon izgulok, hogy keveset alszom. Ez egy ördögi kör.
2018. febr. 3. 16:57
 3/13 anonim ***** válasza:
65%
Nem őrült vagy, hanem kimerült. Ha túl korán felébredsz, semmiképp se kelj fel, pihenj és lustálkodj, az is számít valamit. Hétfőn menj el az orvoshoz és irass fel vele Imovane 7.5 mg-os tablettát, az segít. :)
2018. febr. 3. 17:01
 4/13 A kérdező kommentje:
De ez mi volt? Pánikroham?
2018. febr. 3. 17:03
 5/13 anonim ***** válasza:
Lány vagy?
2018. febr. 3. 17:06
 6/13 anonim ***** válasza:

A fáradtságtól, kimerültségtől van.

Én is hasonló cipőben járok, csak én drága anyucikámtól nem tudok aludni reggel, csak 6-ig, viszont hajnali 1 előtt nem tudok aludni.

2018. febr. 3. 17:07
 7/13 anonim ***** válasza:
41%
Nem őrültél meg és nem kaptál idegösszeroppanást. Valószínűleg az a roham se volt olyan ijesztő, ha anyukádat csöppet se izgatta. Ha lefekszel aludni, de nem tudsz elaludni, akkor gondolkozz el rajta, hogy milyen változás történt az utóbbi hetekben, mi miatt izgatod magad. Nem az alvás miatt, az csak következmény. Lefekvés előtt szellőztetés, meleg tejecske, andalító zene hallgatása, filmnézés helyett valami lightos vagy romantikus olvasmány. Érdemes megtanulni az autogén tréninget szakembertől. Gyógyszer nem kell.
2018. febr. 3. 17:29
 8/13 anonim ***** válasza:
90%
Hat ha ezen izgulsz es emiatt aludni sem tudsz, azzal mar onmagaban erdemes pszichiaterhez menni. Persze nem rogton, de ha hetekig ez megy, akkor kellene.
2018. febr. 3. 18:35
 9/13 anonim ***** válasza:
61%
Vegyél magadnak Valeriána Relaxot az ügyeletes patikában, vagy Tescoban.
2018. febr. 3. 18:36
 10/13 anonim ***** válasza:
65%
Valeriána Relax semmit sem ér!
2018. febr. 3. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!