Alváshiánytól volt már hallucinációtok? Ha igen, leírjátok?
Ja. Ha nagyon kimerült vagyok, és csak ülök vagy fekszek egy helyben, konkrétan nem csinálok semmi megerőltetőt, akkor emberek motyogását, összefüggéstelen beszédet hallok, vagy esetleg a nevemet. De egészen halkan, kb suttogás szintjén. Meg ilyen villanásokat, mintha egy pók mászna valahol, de mégse, vagy valamilyen tágy hirtelen más helyen van.
Egyébként miért kérdezed? Ilyesmit tapasztaltál magadnál?
Volt, de igazából semmi extra dolog, szóval nem lényeket láttam, vagy hasonlót :)
Egy cipőboltban dolgoztam és átépítés volt, nyitvatartási idő mellett. Így a 12 helyett 14-16 órákat dolgoztunk, azon a héten 6 napban. A vége felé már eléggé kivoltam, és amikor jöttem hazafelé a sötét utcán, a lámpafény alatti kőrakást hirtelen egy halom cipőnek láttam, ezen kívül a pénztárgép (még a régi vinnyogós, tűs nyomtató) hangját még akkor is "hallottam", amikor lefeküdtem aludni.
Kamionos vagyok, igen. Kezdő koromban nem bírtam az éjszakázast. Lovaskocsi, gyalogos az autópályán - valójában nem volt ott semmi. Villanyoszlop nő ki a sáv közepén a semmiből, pont előttem.
Az árnyékokat mindenféle lénynek néztem, rendőrnek, tehénnek, járműnek stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!