Csak az a különbség közted és Jézus között #11-es hogy te max poénkodásból mondanád, amíg ő komolyan gondolta. 😃
2018. jún. 10. 19:57
12/30 anonim válasza:
Nem tudom és amíg "oda nem érek", valószínűleg nem is fogom tudni, ahogy más sem.
2018. jún. 10. 22:56
13/30 anonim válasza:
Oda ahova minden nap kerülsz mélyalvásban amikor álom sincs. (ami az alvásod nagyrésze mert az álom csak pár percig szokott tartani)
Az emberi ego nagyon fél a halálától (pedig csak egy "program") és mindenféle fantasztikus sztorikat (lásd vallások) kitalál hogy elkerülje a saját megszűnésétől való rettegését.
2018. jún. 11. 08:45
14/30 anonim válasza:
Én ha meghalok remélem nem a földbe hanem hamvaztva aztán szétszórva valahova max erdőbe.
2018. jún. 11. 10:11
15/30 anonim válasza:
Utolsó kívánsága mindenkinek lehet döntenie a hulla testéről hogy mi legyen a sorsa. Mert azt már úgy se érzi sajnos tudni se tudja mi lesz avval amiben élt de dönthet róla megkérheti azokat akik élnek.
2018. jún. 11. 10:15
16/30 anonim válasza:
"Hova kerülünk?"
Mindenkinek megvan a maga hitvallása erre.
Én a felemelkedésben hiszek... (Csillagkapu)
2018. jún. 11. 14:54
17/30 De La Cruse válasza:
Háromszor voltam odaát.
Van pokol és igen barátságtalan hely.
De van menny is ami jobb mint a földi élet.
Tegyél meg mindent már most, hogy rendezett legyen az életed és Istennel ne ellenséges legyél.
Most amíg élsz, tudod elrendezni ezt.
2018. jún. 12. 16:50
18/30 Tejinashi válasza:
17/17, bizonyítsd be, hogy háromszor voltál odaát :)
2018. jún. 13. 14:05
19/30 anonim válasza:
Vagy a paradicsomba A mennyeknek az országa) vagy a pokolban égünk! Senki nem ítél csak az Úr! Ő ítéli meg a mi cselekedeteink szerint, hogy hová megyünk földi életünk után!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!