Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért vonzódnak egyes emberek...

Miért vonzódnak egyes emberek az ezotériához, míg mások kapásból elítélik?

Figyelt kérdés
Leszögezném, hogy nem hiszem, hogy a tanulatlanság miatt, mert pl. ismerek főiskolai matematika tanárt, aki ilyenekkel foglalkozik másodállásban, meg hobbiként...

2018. jún. 8. 16:59
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

#Mael

Értem. Szóval csak úgy el kell hinniük az embereknek mert te azt mondtad, de továbbra se tudsz egy egyetlen hiteles forrást se mutatni. Ez nem a te hibad. Te csak hiszékeny vagy. A valódi ok az hogy ilyen nincs. Inkább felpuffaszkodsz.

Kedves kérdező!

Remélem ez az apró párbeszéd rávilágított a válaszra. Humbukokat humbukokkal próbálják megmagyarázni. Alátámasztottam az elméletet miszerint csak a buta emberek hisznek benne.

2018. jún. 10. 18:53
 22/23 Mael ***** válasza:

#21!

Figyelj, neked NEM KELL elhinned semmit. Eddig sem kértem tőled... legalábbis én nem. Annyit mondtam csupán, hogy retek rossz a megközelítésed, és soha nem fogsz semmilyen bizonyítékot kapni, amíg ezen nem változtatsz.

De ez nem a te hibád, te csak korlátolt vagy.

Csak te titulálod humbugnak, mert nem érted. Mondjuk ez így szokott menni.

Nem vagytok hajlandóak végigvergődni magatokat a megismerés szakaszain, inkább humbugnak tituláljátok.

Nem is beszélve arról, hogy te senkinek nem bizonyítottál semmit, csak önmagadat erősítetted meg abban a hitedben, hogy én és a "fajtám" csupán egy halom hülye.

Ettől mi még nem leszünk hülyék... csak te leszel boldogabb, hogy ezt hiheted.

Remélem azért ez jót tett az egódnak. Hízlalni kell ám, addíg amíg ki nem durran.

2018. jún. 10. 23:12
 23/23 anonim ***** válasza:
Nem kell ezt túlbonyolítani. Azert mert az emberek, (szerencsére)nem egyformák.
2018. jún. 10. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!