Hogy lehet feloldani egy erős, karmikus köteléket?
Az eddigi válaszok félig valósak és hasznélhatók.
Ha nincs munkahelyed, nincs lakhatóságod, akkor nem megy az elszakadás, hiszen odaköt a tető, a kaja, a rezsi.
Ha majd meg tudsz állni saját lábadon, el tudod szakítani a köteléket.
dubitus, ez tény, ugyanakkor még álláskeresésben is rengeteget számít a hozzáállásod és gondolkodásmódod, már abban is, hogy mikre és hogyan jelentkezel, hogyan kezdesz neki, mi van benned, mire összpontosítasz, és hogyan teljesítesz az interjún, ha eljutsz, sőt, egyáltalán képes vagy-e eldönteni, hogy jó lesz-e az neked, vagy beleugrasz akkor is, ha biztosan nem jó...
Kerestem állást nagyon rossz passzban, amikor otthon semmi nem volt rendben, állandó konfliktusok, vagy éppen gyász nehezítette a dolgomat, másképp tudtam koncentrálni, mint akkor, amikor azért kerestem állást, mert az aktuálisnál jobb lehetőséget akartam.
Szóval nagyon nem elég a gyakorlatias dolgokat figyelembe venni, minden más is fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!