Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez lehet egy jel?

Ez lehet egy jel?

Figyelt kérdés
Számomra két ismeretlen lánnyal állandóan összefutok. Egyszer az orvosi rendelőbe, másodjára a boltba, és harmadjára meg most kinéztem az ablakon és ott ültek és beszélgettek. Ugye nincsenek véletlenek és ez lehet, hogy a sors akar valamit?
2018. máj. 31. 19:14
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem jel. Ez uldozesi mania.
2018. máj. 31. 19:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Miért üldözési mánia? Nem üldözöm őket, hanem rosszkor vannak rossz helyen :D
2018. máj. 31. 19:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem a két lány - vagy mivel esetleg barátnők, közülük az egyik pont ott lakik, ahol összefutsz velük.Vagy egyik se lakik ott, csak oda járnak orvoshoz, boltba. Nekem pl. a régi lakótelepemen van a körzetim, ahol 15 éve laktam utólján, most a városnak épp a túlsó végén lakok (Szombathelyről van szó, megyeszékhely, nem egy gigaváros, de azért pl. mondjuk teszem azt Olad meg Zanat között gyalog is, autóval is van néhány km, még a legrövidebb úton is)

Én ilyenkor azt mondom, ha akarsz tőlük valamit, akkor szólítsd meg őket, egy beszélgetésbe nincs semmi, orvoshoz mondjuk nem jókedvébe megy az ember(ha nem vagy hipochonder),de el lehet indítani egy általános csevejt, aztán ha szimpatikusak vagytok egymásnak, akkor úgyis lesz téma és lehet beszélgetni (abból meg lehet bármi más is, ha úgy hozza az élet), ha meg zárkózottajm akkor meg úgyse lesz semmi, de te megtetted az első lépést.

Amúgy szerintem nem jel, csak azonos helyekre jártok. Én pl. mikor lakótelepen laktam, akkor rendszeresen mindig ugyanoda jártam boltba, mindig ugyanoda jártam cukrászdába sütiért (a bolton belül volt - Tesco - egy kis elkerített rész), annó - 90-es évek legvége, meg 2000-es évek eleje - oda jártam dvd tékába, és nyilván itt rendre ugyanazokkal az emberekkel futottam össze. Ha egy közösségbe jársz (a közösség alatt most nem feltétlen értem egymással csacsogó és egymással folyton beszélgető emberek csoportját, csak mondjuk azonos helyekre járó random emberek kisebb, vagy nagyobb tömegét - lsd. téka, közösségi ház, felekezeti csoport, stb. stb. ), akkor ott óhatatlanul egy idő után rendre ugyanazokkal az emberekkel találkozol.

Ha valamelyik tetszik, akkor adj jeleket, vagy mondd ki kerek perec, aztán max. lepattint.

2018. máj. 31. 19:39
 4/4 anonim ***** válasza:

lehet jel. de akkor csak ha még ismétlődik a mintázat.

autóval. rádióban dallal, két ugyan olyan hülye sales-es hív fel. stb.

2018. máj. 31. 22:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!