Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi van a halál után?

Mi van a halál után?

Figyelt kérdés
2018. máj. 18. 16:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
34%

Az ember lelke a halál után nem marad a földön, hanem Istentől rendelt helyét foglalja el, vagy a pokolban, vagy a mennyországban.

Már a Földön élő ember is adminisztrálva van, vagy az Élet, vagy az Ítélet könyvében.

Amikor bűnbocsánatot nyer Istentől, akkor Isten a nevét kiírja az Ítélet könyvéből és beírja az Élet könyvébe.

Ezért az embernek a földi életben kell döntenie, hogy a halál utáni sorsát hol akarja folytatni: a pokolban vagy a mennyben. A földi életben ez a legnagyobb feszültség.

2018. máj. 19. 22:06
 12/23 Batisz Ildikó válasza:
0%
Semmi, vége az életednek, az itt maradottaknak hiányzol. Én pl. félek a haláltól. Azt nem tudom, hogy hol a mennyország és a pokol és ki dönti el ki "kerül oda".
2018. máj. 20. 15:06
 13/23 De La Cruse ***** válasza:
0%

Van pokol és van menny is.

Már három alkalommal kerültem olyan állapotba, hogy az élet és a halál között ide-oda billegtem.

Láttam a pokolt is és a mennyet is.

Szóval már most itt a földön rendezd el az életedet Istennel és tudd meg tőle, hogy mit akar tőled, hogy ne kelljen az élet után az örökké valóságot a szemétégetőben töltened mert ott már nem halsz meg viszont minden fáj!!!

2018. máj. 20. 16:10
 14/23 anonim ***** válasza:
0%
reinkarnáció van. Lehet, hogy bogárnak vagy macskának születsz újjá. Pontosan ugyanannyi élet van a Földön mindig: amikor több az ember akkor kevesebb az állat és fordítva. Most túlnépesedett az emberiség, naponta pusztulnak ki állatfajok, de ha jön egy járvány vagy háború, akkor megnövekszik az állatok száma az emberé pedig lecsökken.
2018. máj. 22. 19:31
 15/23 anonim ***** válasza:

Igen van , leveted a tested azt itthagyod . Lelked pedig ha minden jól alakul akkor a fény fele megy . Sokan nem hisznek benne de nem traktor meg soros vár hanem egy felsőbb szintre lépés . Pokol nincs csak sötét oldal ott is szintekkel. Sokan félnek de ez ösztönös . Félni nem kell a haláltól de akkor kerülhetsz oda ahova kell jelen esetben a fénybe ha leéled az életed . Tehát éld amire leszülettél , tapasztalj meg sokmindent amit csak tudsz .

Remélem segítettem :)

Sokan nevetnek ezen de részemről letojva mondjanak amit akarnak .

2018. máj. 22. 22:27
 16/23 Péterfi Béla válasza:
62%
Temetés
2018. máj. 23. 06:08
 17/23 anonim ***** válasza:
Nem tudni biztosan. Aki úgy gondolja, hogy tudja, az bizonyítékokat nem tud felmutatni, úgyhogy itt megáll a történet. :)
2018. máj. 23. 12:21
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
Azok az emberek tesznek fel ilyen kérdéseket, akik nem tudnak belenyugodni, hogy a halál után nincs semmi. Ez a bele nem nyugvás a táptalaja a különféle vallásos meggyőződéseknek. Pl. feltámadás és utána örök élt, vagy lélekvándorlás. A teljesség igénye nélkül. De sem spekulatív, sem reális módon nincs semmi bizonyíték a halál utáni állapotra. Legfeljebb a hit. De az nem bizonyíték.
2018. máj. 24. 19:00
 19/23 anonim ***** válasza:
51%
Nem hiszem el, hogy ennyi értelmileg sérült, elmeroggyant van ezen az oldalon!
2018. máj. 24. 19:33
 20/23 anonim ***** válasza:
Engem az érdekelne, hogy előtte mi van
2018. máj. 25. 09:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!