Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerinted mi van a halál után?

Szerinted mi van a halál után?

Figyelt kérdés
Én arra gondolok hogy újjá születünk egy másik testbe, vagy ez hülyeség? Mi történik a halott lelkével? Az is érdekes beszámolókban szokott lenni hogy az alany akit ért valami súlyos eset, az kilép a testéből és elmondása szerint látta saját magát a műtő asztalnál az orvosokkal amint próbálják újra éleszteni. Van egyesek beszámolója szerint láttak egy nagyon fényes ajtót kaput. Mi lehet az igazság
2018. máj. 1. 21:47
 1/9 anonim válasza:
78%
Az igazságot csak akkor tudhatod meg, amikor eljön az időd. Mindenki másban hisz, erre a kérdésre szerintem nincs jó vagy rossz válasz. :) Én a reinkarnációban hiszek talán a legjobban.
2018. máj. 1. 21:50
 2/9 anonim ***** válasza:
Gerappa!!!!!
2018. máj. 1. 21:53
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Semmi nincs a halál után.
2018. máj. 1. 22:03
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha részletesen elmondanám mi van a halálod után, akkor nem nevezhetnénk titokzatosak a "halálod" utánt. Nem igaz?
2018. máj. 1. 22:45
 5/9 Egy ork ***** válasza:
4%
Általában temetés szokott következni, vagy hamvasztás. Vagy egyéb, elvont körülmények között az is előfordulhat, hogy egy nem túl józan szellemű emberke lefekszik a holttesttel.
2018. máj. 1. 23:34
 6/9 anonim ***** válasza:
45%
Komolyan gondolod, hogy erre itt választ fogsz kapni?
2018. máj. 2. 21:21
 7/9 anonim ***** válasza:
50%
Már úgy értem, hogy persze, kaphatsz válaszokat, de "ezer félét". Attól függően, hogy ki, miben hisz, vagy nem hisz.
2018. máj. 2. 21:22
 8/9 anonim ***** válasza:
A Mennyországba vagy a pokolra kerülsz.
2018. máj. 3. 15:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Mennyországba kerülsz
2018. máj. 3. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!