Mi erre a magyarázat? Van valamilyen jelentése?
a magyarázat: olyan helyen vagy ahol épp most jönnek elő a téli pihenőjükből és nem takarítottál sokat
a megoldás, takarítás és piros Raid spray
Mesélj még, tudni kéne több alap infót ahhoz, hogy valóban segíteni tudjunk. Mennyire vagy nyitott elméjű, igazlátású.
Erre a problémára nem a rovarirtóban és a fertőtlenítőben látom a megoldást.
Itt magas szintű erők rezegnek.
Azért írtam ebbe a kategóriába, mert az egész életem szenvedés. Folyton véletlenek történnek velem, mindig előjönnek a félelmeim (pl pókok, egyéb rovarok, állatok)
Vannak olyan dolgok amelyek arra utalnak, hogy hamarosan megfogok halni és a fekete pók ezt juttatja eszembe.
Más dolog, de van olyan szám ami negatívan hat az életemre, átszövi azt, és azért gondoltam ennek is köze lehet hozzá.
Még nem igazán látom pontosan a helyzeted, de itt valami átokról lesz szó.
Míg nem látok tisztábban küldök egy általános átok elleni Grabovoj számot: 77677134514
komoly gondjaid lehetnek
ennyire nem lehet felni
napi fertotlenites vissz a sirba persze lassan es szenvedve ahogy te is irtad
ennek csak akkor lenne indoka ha valami testi valodi okod indokolna
amuhy pedig nem termeszetes
valtoztatnod kellene
A szimbolikája szerint anyakomplexust jelent a fekete pók.Ez lehet a földanya is,természeti (termékenység szimbólum,tudatalatti,befogadó,jin...stb)
...ill.saját önellátásra,önfenntartásra,gondoskodásra való igény...A rovarok,bogarak azok az anyával való közvetlen kapcsolat és érzelmekben rejlő tisztátalanság (pl.szexualitás)...
Ez az alsó (vörös színű) gyökércsakrához tartozó feladatok,ezzel az energiával "verünk gyökeret" vetjük meg a lábunkat a földön (testmozgás,bütykölés a pasiknál,nőknél sütés-főzés,vásárolgatás...stb) a legtöbben észre sem veszik ezeket a kézenfekvő dolgokat,de a legfontosabbak a kiegyensúlyozott élethez...Tehát ezeket kell tisztáznod magadban és kihámoznod hol és miben vannak akadályoztatva,vagy összefolyva a bioszos anyud iránti szeretetéhség és gondoskodásra való igényeddel...Huhhh,leírtam :)
Van még egy érdekes..sokan nem tudják,vagy nem ismerik fel,hogy a nappali tudatot a fénnyel társítják,(a sötétség így a tudatlanság és a halál,ezért van halálfélelmük,valójában az csak a rejtett félelmek sűrített tárháza)..ezért nyomják el a tudatalatti késztetéseket,amikor pont azon át vezetne az út,a belső én terelget ha hallgatunk rá..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!