Mitől kapcsol be a Tv mindig?
Sziasztok
5 éve élek külön lakásban. Amikor ide költöztem hoztam magammal a kis LG LCD TV-met. Egyik éjjel arra kelek h megy a tv, de nem úgy mint kellene. Olyan volt mint amikor adás közben lefagy a kép, tehát csak egy tiszta kep volt csak. Egy szoba látszik és egy nagyon fura és ijesztő hosszú hajú lány ül az ágy szélén és mintha nézne. Kb 2 percig ültem az ágyban lesokkolva és csak bámultam a képernyőt, megijedtem, majd kikapcsoltam a tv-t. Ezután kezdődött el h folyton bekapcsolt magától a tv. Azt a képet többe nem láttam csak néha (hetente-kéthetente) bekapcsolt magától éjszaka vagy hajnalban, de volt h napközben is. Majd telt az idő, kicsit újítottam a lakáson, vettem egy szinten LCD-t csak nagyobbat a hálóba, a nappaliba meg egy Samsung smartot. A régi LG-t odaadtam anyumeknak mert nekik egy régi tv volt a hálóban. Pár hét múlva szól anyum h tuti van valami a TV-vél mert sokszor bekapcsol. WTF??!!
Tehát eltelt pár hónap és kezdte a bekapcsolása az új TV is a hálóban. (Az nem Smart tehát nem a frissítés miatt) Amugy meg érdekes h ha pl az Xy csatornát nézem és kikapcsolom a tv-t majd be, ugyan arra a csatornára kapcsol vissza, de ez nem, hanem a legelső csatornára.(ugyan ez volt a régivel is). Azóta szinten eltelt egy pár év és mostanság úgy veszem észre h talán gyakrabban kapcsol be. Azért is szántam rá magam h most kiirjam, mert épp nézek egy filmet a nappaliba és mintha hallottam volna valamit. Lehalkitom a filmet és akkor hallom h a másik szobában megint megy a tv... a héten már másodjára. Van valami magyarázat erre vagy csak elromlott a tv? Na de a régi is szar volt? Nem értem de nagyon zavar ...

Áramtalanítás szerintem is jó ötlet, bár akkor pedig más fog majd bekapcsolni. Ez egy elhalt lélek/kísértet lehet, meg kell tisztítani téged is és a házat is.
Addig viszont egyet tudok nagyon javasolni: NE FÉLJ! Hasonló a hasonlót vonzza, nyugodtan kezdj el nevetni, bátran menj ki, képzeld aranyszínű aurája magad köre, nincs mitől félned, nem tud ártani neked. Ha képes leszel a félelmet és az aggódás szeretetre és kíváncsiságra változtatni, akkor magától is abba fog maradni a dolog.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!