Hogy is van ez a történet?
Figyelt kérdés
Még régebben olvastam egy kocsiról, amivel több ember is halálos balesetet szenvedett, majd mikor egy roncstelepre akarták vontatni, nyomtalanul eltűnt. Valaki ismeri bővebben a történetet?2018. máj. 8. 19:54
2/6 anonim válasza:
Bizony így volt. Kinyírt pár embert, és ezért be akarták zúzni. Időben észrevette, elszökött. és most is bujkál. Legutóbb éppen arra látták ahol Te laksz. Jelenleg a szomszéd utcában lapul és rád vár. Rettegj!!!
3/6 szenes43 válasza:
Én láttam is. Elég kopott halványzöld ezért a repceföldön jól beolvad környezetébe. Erős mágnessel keresd úgy biztos a siker.
4/6 anonim válasza:
James Dean színészről van szó, aki autóbalesetben halt meg és az autó később több halálos baleset része volt.
Wikin talán van kivonat, illetve van egy domkumentumfilm a színészről, de nem láttam, nem tudom mennyit beszélnek benne az autóról.
5/6 anonim válasza:
James Dean elàtkozott autója.Ha igy keresel rà gugliban szerintem megtalàlod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!