Vicces rémtörténetek?
Nem vagyok egy félős alak, horrort néztem régen dögivel, szeretem a borzongató könyveket. Ha "természetfelettit" tapasztalok, akkor előbb rúgom be az ajtót, és nézem meg, mik a titokzatos hangok, minthogy megijedjek.
Na de, egyedül ültem a portán egy téli napon, full üres ház, csend, recsegnek az emeletek, fúj a szél, kevés villany ég. Naná, hogy ki kell olvasni a ragyogást! * Ez jó pár éve volt, mikor még nem jártak télen erre annyian*
Hátsó kamerán néha kilesegettem, és közben olvastam, aztán épp felnézek és látom, hogy kint cigizik az egyik konyhás. NA de, hogy, mikor egyedül vagyok itt?
Megkövülten ültem, nézem a kameraképet, eltűnt. Nézem. Nézem. Semmi.
Olvastam tovább. Fél szemmel felnézek, megint ott van! Fehér köpenyben kinn áll valaki.
Na velem ne szórakozzon. Lecsaptam a könyvet, kimentem a hátsó udvarra, persze folyamatosan néztem körbe, hogy ugyan, nem e jött be ez az ember hátul. Meg szívdobogás rendesen, nehogy betörő legyen, és persze, nagyon, nagyon kis aggódás, nehogy ez legyen az első szellemsztorim...
Kivágtam az ajtót, odafutok a dohányzóhelyre...
Valaki nagyon értelmesen odarakott egy rohadt fakarót, és a tetejére valamilyen oknál fogva rá volt kötve egy nagy fehér lepedő. Azt fújta a szél, azért nem láttam mindig:D
Mondom, oké, ennyi volt mára a ragyogás is.
Ez már egy régi történet, de szerintem illik a kérdéshez:
"A valahol a sötét erdőkben él egy teremtmény, mely oly bizarr és félelmetes, hogy még a krónikások se mertek róla írni.
Egy eltorzult, csontsovány négylábú szörnyeteg, ami ráadásul részben gép. Ez a kiszámíthatatlan aberráció, brutális eltorzult szájszervével gyakorta ceruzát hegyez az erdei állatokból és az eltévedt kirándulókból.
De ennél még sokkal szörnyűségesebb dologra is képes... Lassan megközelíti áldozatát; feléhajolva ráleheli a rothadó húscafatok miatt bűzlő leheletét, majd pedig hatalmas, rozsdás körömcsipesszé módosult kezeivel... LEVÁGJA A KÖRMÉT!!! *ijesztő zene és villámcsapás*"
Én és osztályom kiterveltünk egy olyat,hogy bántsuk a kisebbeket,
-jól rájuk ijesztünk!
-nem veszik észre!
Betereltük őket a kis romházba(ami a suli mellett van és ilyen szerszámok...garázs féle),utána ott bemeneteltük őket,elmegyünk(rájuk hàrtik az ajtót)
-ha kérdezik a tanárok ne szóljatok semmit!
-nem!}
A vicces ebben az volt hogy ,lehet nektek nem vicces de nekünk az volt;
-mit csináltok gyerekek?
-kizörőmbél a garázsban?
-áhh..ő...,aaa...óh....ee...őő..ö..
-hát,tudja tanárnő az úvy vót ,hogy ementem bótba tegnap és nem láttam őket,it vóltak benn és elvették a lányok szüzességét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!