Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Jelenthet ez valamit?

Jelenthet ez valamit?

Figyelt kérdés

A Facebookon mostanaban meg-megjelentek olyan ismeroseim akikkel mar evek ota nem beszeltem. Egyaltalan nem erdekelnek, es en sem oket, tehat eldontottem hogy letorlom oket, aztan majd atnezem az ismeroseim listajat es "selejtezek". Nem kezdtem el a listam nezegeteset de meg egy par ember akitol ritkan -vagy szinte soha- nem lattam posztokat jelent meg es oket is le akartam torolni.

DE amikor ramentem volna az adatlapjukra osszeomlott a bongeszom. Az egyiket megprobaltam ketszer is letorolni de mindannyiszor osszeomlott a bongeszom. Masnap masvalakit akartam torolni, de akkor is osszeomlott.

Maskor nem csinalt ilyet, csak mikor torlesi szandekkal mentem volna valaki adatlapjara. Egy valakit sikerult csak letorolni a 3-bol, vele nem beszeltem soha, se chaten, se sehol, csak ugy megmaradt a mindenkitbejelolgetos korszakombol hogy maaajdegyszercsak osszefutunk vagy maaajd lesz valami amirol tudunk beszelgetni, addig is csak nezegetem az adatlapjat (erdekesnek talaltam es szimpi volt de mikor kommenteltem neki eleg zarkozottnak tunt)

Lehet talan meg valami dolgok veluk valamikor? :D

2014. máj. 29. 04:00
 1/2 anonim ***** válasza:
45%
Vagy lehet azt jelenti hogy nem kéne annyit a face előtt ülnöd
2014. máj. 29. 05:10
 2/2 anonim ***** válasza:
Valami kínja volt épp akkor a böngésződnek ennyit jelent...:-)
2014. máj. 30. 01:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!