Kinek mi volt a legijedtőbb paranormális élménye?
Arra gondolok hogy ki volt a legparanormálisabb jelenség amit megéltetek.
Nekem ez volt:
11 éves voltam, apu dolgozott északai müszakba, anyu már haza kellet vilna jöjjön, őt vártam, tulórázott. 12 óra volt, én a számitógépen játszottam. A hátam mögött úgy hallottam hogy valaki lépked, hátra néztem semmi. Elfordultam ugyan azt vallottam, mrgfordultam, semmi. Ez egy ideig igy ment. Kb. addig amig anyu nem jött.
Egyik éjszaka a koliban felébredtem és szaladgálást,ugrálást meg sétálást hallottam a fölöttünk lévő szintről,ahol akkor nem lakott senki és a szint ajtaja is bevolt lakatolva.
Ez ment több órán keresztül
Ide nagyon jók vannak írva, olvas el ezeket:
https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-le..
Álmomban azt láttam, hogy megyek egy hosszú folyosón, aminek a végén egy tükör van. A tükörbe nem szabadott volna beleneznem, mégis megtettem. Óriási vakító fényből a tükörképem mondta, hogy nem lett volna szabad ezt tennem, de most már így meg kell tudnom, mi van a tükör mögött. Behúzott a tükörbe, ami olyan volt, mintha víz alá húztak volna. Fulladtam, erre felébredtem.
Az ébredés maga volt a rémálom. Lebénultan feküdtem az ágyon, mindenfélét hallucinaltam az ágyam körül, illetve a szobámban. Nem kívánom senkinek.
Anno láttam erről egy dokumentumfilmet, akkor tudtam meg, mi is volt ez. Kicsit laikusan fogom megfogalmazni, mert már nem emlékszem a pontos terminusokra. Szóval a lényeg, hogy az ébredés testi része nem történt meg, csupán az agyam bizonyos funkciói "keltek fel". Ezért kivetítette a szobába azt, amit álmodok (a tükör mögötti világot, merthogy az álmomban ez volt. Ezért hallucinaltam.). Ugyanakkor az agyam más részei még aludtak (ezért nem tudtam mozgatni a testem, vagy a végén próbáltam volna sikítani, de nem tudtam, csak némán tátogtam - ekkor már annyira képes volt a testem, hogy mereven feszítsem magam).
Hát, nekem ez volt a legdurvább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!