Kinek mi volt a legijedtőbb paranormális élménye?
Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy ki volt a legparanormálisabb jelenség amit megéltetek.
Nekem ez volt:
11 éves voltam, apu dolgozott északai müszakba, anyu már haza kellet vilna jöjjön, őt vártam, tulórázott. 12 óra volt, én a számitógépen játszottam. A hátam mögött úgy hallottam hogy valaki lépked, hátra néztem semmi. Elfordultam ugyan azt vallottam, mrgfordultam, semmi. Ez egy ideig igy ment. Kb. addig amig anyu nem jött.
2017. aug. 13. 17:59
11/15 A kérdező kommentje:
#9, látom te meg olvasni nem tanultál meg. Odairtam kommentbe hogy elirtam, de hát látom, hogy neked vagy szemüveg kellene, vagy csupán az olvasni tanulás neked nagyon kimaradt.
2017. aug. 14. 10:24
12/15 anonim válasza:
Írd neki hogy a jelöletlen birtokos jelzős alárendelő szerkezeteket egybe szokás írni... ;)
Tehát nyelvtanismeret egybe. Ha már nyelvtanból beszél.
13/15 A kérdező kommentje:
Igen, sok ilyen ember van. Másba köt bele, mielőtt magát megnézné...
2017. aug. 14. 14:51
14/15 anonim válasza:
Nekem csak egy másodperc volt az egész jelenés. 10 év alatt lehettem, a szüleim hálójában néztem a TV- t. Nos annyit még tudni kell a történet értelmezéséhez hogy a hálót és a szóbámat egy ajtó választja el, ami a hálóba nyílik. A szüleim már készültek a lefekvéshez, és szóltak hogy én is menjek. Épp kikapcsolták a TV- ét, de én annak utolsó fényélnél (mielőtt még elsötétült volna a képernyő) egy fekete, kámzsás szellemalakot láttam. Nem láttam a szemét, nem is volt neki, de éreztem hogy engem néz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!