Ha egyedűl vagyok mért csak akkor történnek fura dolgok?
Gyakran egyedűl hagynak és
Aznap este olyanok történnek hogy a kulcsra zárt ajtó fogja azt kinyílik. Meg volt hogy beszáltam a kádba,tanultam,és valami tök hangosan felsikított.
Az volt a legdurvább mikor eggyik este valami kaparta az ajtót.ezért fogtam és feltettem egy kamerát,amin az volt hogy a folyóson folytok voltak vagy mik ,és miután elaludtam,feláltam az ágybol,egy óráig bámultam a kamerába,majd énekeltem egy nagyon furcsa szövegű dalt amit le is írtam aztán reggelig bámultam a tükörbe végül visszamentem. Nem is emlékeztem ébredéskor semmire.
Ez mi lehetett? Volt már veletek ilyen?
Igy azért már normálisab. Ezzel nincs bajon de amit ekösör irtál valamilyen szinten elég sértő volt.
És nem tudom miért nézetem a tükröt meg miért volt minde. Ez a kérdés lényege hogy miért mert nem is emlékszek rá.
Értem. Semmi baj én csak azért vagyok már agresszív mert zavart hogy mi ez a sétálgatás és az felhúzott hogy sokan ebből viccet csinálnak.
De na igen. A szakítás nem kellemes dolog. Pláne ha már biztos menthetetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!