Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha egyedűl vagyok mért csak...

Ha egyedűl vagyok mért csak akkor történnek fura dolgok?

Figyelt kérdés

Gyakran egyedűl hagynak és

Aznap este olyanok történnek hogy a kulcsra zárt ajtó fogja azt kinyílik. Meg volt hogy beszáltam a kádba,tanultam,és valami tök hangosan felsikított.

Az volt a legdurvább mikor eggyik este valami kaparta az ajtót.ezért fogtam és feltettem egy kamerát,amin az volt hogy a folyóson folytok voltak vagy mik ,és miután elaludtam,feláltam az ágybol,egy óráig bámultam a kamerába,majd énekeltem egy nagyon furcsa szövegű dalt amit le is írtam aztán reggelig bámultam a tükörbe végül visszamentem. Nem is emlékeztem ébredéskor semmire.

Ez mi lehetett? Volt már veletek ilyen?

2018. máj. 8. 12:23
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Igy azért már normálisab. Ezzel nincs bajon de amit ekösör irtál valamilyen szinten elég sértő volt.

És nem tudom miért nézetem a tükröt meg miért volt minde. Ez a kérdés lényege hogy miért mert nem is emlékszek rá.

2018. máj. 8. 17:44
 22/27 anonim ***** válasza:
Sajnálom bunkó voltam nem akarok szakítani!!!
2018. máj. 8. 17:47
 23/27 anonim ***** válasza:
Sajnálom egy előző szakítás okozta trauma előtört belőlem.
2018. máj. 8. 17:52
 24/27 A kérdező kommentje:

Értem. Semmi baj én csak azért vagyok már agresszív mert zavart hogy mi ez a sétálgatás és az felhúzott hogy sokan ebből viccet csinálnak.

De na igen. A szakítás nem kellemes dolog. Pláne ha már biztos menthetetlen

2018. máj. 8. 17:55
 25/27 anonim ***** válasza:
Ez van, ne foglalkozz velük, csak magukat minősítik *nyakig benne*...
2018. máj. 8. 17:59
 26/27 A kérdező kommentje:
Általába figyelmen kívül hagyom, de már betelt a pohár mert közben van egy másik kérdés is amit kiirtam de ott is képesek és provokálnak. Pedig csak annyit kérdeztem hogy a melyik fekete hajfesték a legtartósabb. De már hárman ott is rámszáltak és már elfogyott a türelmem
2018. máj. 8. 18:12
 27/27 anonim ***** válasza:
#26 Sosem értettem, bár eltudom képzelni, hogy bosszantó lehet, amikor valaki csak úgy bepofázik, viszont engem sosem zavart mások cseszegetése, pláne egy kérdésnél. Pedig tettem fel kérdést a vallásos kategóriában hogyan lehet megölni Istent vagy miként lehetek divatsátánista, mégsem kaptam olyan polgárpukkasztó beszólást. Nem tudom az okát, ugyan kaptam már 1-2 negatív beszólást, viszont 1-2 válasz után rendeződtek a dolgok. Valószínűleg a körítésen van a hangsúly. Amit mondani szeretnék, hogy az emberek úgy viszonyulnak hozzád, ahogy te hozzájuk. Ha negatív beszólást kapsz hagyd figyelmen kívül, vagy ha lehet próbáld rendezni. A hajfestékekhez pedig nem értek, talán az emberekhez sem nagyon. Még a szövegeimből is látszik mennyire nem. :D
2018. máj. 8. 23:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!