Segítség! Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Egyedül voltam itthon, amikor a kaparászást hallottam a padlás felől. Már nem bírtam, és megkérdeztem “Van itt valaki?” És azt válaszolta hogy “Nincs” Szóval megnyugodtam. De pár perc után megint hallottam! Ez most így mi?2018. márc. 25. 12:24
1/9 anonim válasza:
Szerintem ez egy ló aminek az agyába bele petézett egy dínó
2/9 anonim válasza:
Szerintem túl sok volt a fű a reggeli spanglidban, igyál rá egy sört.
3/9 anonim válasza:
Ja bocsi. Leejtettem a szemuvegem, aztan azt kerestem. Nem akartalak megijeszteni. Viszont nagyon csunya vagy ugyhogy ejszaka legyszives oltozz fel.
4/9 anonim válasza:
De mi a gond? Ha azt válaszolta, hogy "nincs", akkor világos, hogy nincs ott senki, megnyugodhatsz...
5/9 A kérdező kommentje:
Tudom, de idegesito ez a kaparaszas..
2018. márc. 25. 19:18
6/9 anonim válasza:
Azért így hétfő délelőtt nekem kicsit erős volt. Kéne egy kávé.
7/9 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy ne kaparjon, különben is fizessen ha már ott lakik nálad.
8/9 anonim válasza:
Amit akkor hallottál,a torkomat kaparta a padláson a jointod füstje.
Amikor megkérdezted,hogy van itt valaki,alig tudtam válaszolni neked,
hogy nincsen.Azt hiszem egy kicsit beálltam én is.Hogy fogok így kísérteni?
9/9 anonim válasza:
OMG hát nem egyértelmű, hogyha válaszolt akkor van ott valaki, hiába mondta azt, hogy nincs, csak az tud válaszolni, aki ott van, a levegő nem beszél!!!
Ja, és nem tudom mit szívsz, de hagyd abba XI
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!