A házamban furcsa dolgok történnek és nem csak én veszem észre ezeket, szóval az lenne a kérdéssem hogy lehetséges e hogy van valami a házamban ami nem "e világi"? És ha igen mit tudok tenni ellene?
Már hogy ne lehetne nem "evilági"....
A kérdés az, hogy kitüntetve érzed-e magatokat és még több ilyen élményt szeretnél vagy ellenkezőleg ?
Ha ez utóbbi, akkor keress egy Bibliát és kezd el olvasni az evangéliumoknál. Aztán arrafelé, megleled a megoldást.
Megoldás lehet még ha konzultátok egy pappal.
Megkéritek hogy szentelje/áldja meg az otthonotokat.
Hallottam már esetről hogy ez segített.
Kovács Magyar Andrást is érdemes lehet felkeresni.
Ő többek között táltos is, konyít v.mennyit a szellemvilághoz. Az egyik műsorában azt fejtegette
ha az elhunyt szelleme 48 napon belül nem lép át a túlvilágra, akkor itt marad közöttünk. Ez esetben
egy táltos tud neki segíteni hogy megtalálja az utat.
Nem tudodm mennyire hiteles mindez, mg nem volt dolgom
az úriemberrel.
Vannak ilyenek.
Ilyenkor kell keresni egy megfelelő szakembert, aki át tudja segíteni a túlvilágra az itt ragadt lelket. És utána nem árt megfelelő tértisztítást végeztetetni, szintén szakemberrel.
Nézz utána a dolgoknak, és vigyázz mert vannak sajnos kontárok is bőven.
Én is hallottam lépéseket a falakból, a padlásról. Egy hét után megelégeltem és béléscsövet fűztem a kéménybe. A következő éjszaka már nyugisan tudtunk aludni.
Aki nem tudja elképzelni, hogy a kémény belső vakolata, mikor zuhan lefelé, itt ott eléri a kémény falát, és mintha nehéz lábak bakancsban trappolnának keresztül a szobán, pl egy kisgyermek, nos az ijedtségtől még képeket is láthat, sőt érzései is lehetnek. De ettől még nem lesz skizofrén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!