Van egy videó a YouTube-on "Mereana mordegard glesgorv" néven. Ha rákeresel, semmit nem fogsz találni. Ha néha találsz is valamit, minden amit látni fogsz egy 20 másodperces videó egy férfiről, aki folyamatosan téged bámul, semleges arccal, majd az utolsó két másodpercben vigyorog. Ez igazából csak egy része a videónak. A teljes videó 2 percig tart, és a YouTube eltávolítatta, miután 153 ember aki megnézte kivájta a szemeit és elpostázta a YouTube főhadiszállására, San Brunoba. Az említett emberek majd öngyilkosságot követtek el különféle módokon. Nem tudni jelenleg, hogy tudták elpostázni a szemeiket miután kivájták őket. Valamint a titokzatos felirat az alkarjukon sem lett még megfejtve. A YouTube időszakonként felrakja az első 20 másodpercet a videóból, hogy elfojtsa a kíváncsiságot, hogy az emberek ne keressék és töltsék fel az eredeti verziót. A videót magát csak egy YouTube csapattag nézte meg, aki elkezdett sikítani 45 másodperc után. A férfi még most is erős nyugtatók hatása alatt él, és képtelen felidézni amit látott. A többi ember, aki egy szobában volt vele miközben ő nézte a videót, miután kikapcsolták neki, minden amit hallottak egy magas, fúrószerű hang volt. Senki nem mert a képernyőre nézni. Sose találták meg a személyt, aki felrakta a videót, az IP cím pedig nem létezett. És az ember a videóról sose lett azonosítva.
A Hugom pasija állandóan elhasználja a Wc papírt, két naponta jár át és kb 3x megy wc re és minden alkalommal 1 tekercs elfogy, Ötletek?
Alá meg leírja hogy a srác nem dolgozik 21 éves, meg hogy mennyi pénz ez már egy hónapba meg hogy eldugult a wc meg ilyenek..
És akkor volt aki írta hoyg mekkora pofátlanság már, meg hogy náluk is volt oylan vendég vagy szobatárs aki rendszeresen kizabálja a hűtőt meg elhasználja a doboz tusfürdőt stb..
És állandóan törölve lett a kérdés..
2010. jún. 14. 00:06
72/133 anonim válasza:
Most néztem meg és én félek atyaég,hogy fogok aludni?
2010. jún. 14. 00:12
73/133 anonim válasza:
Most néztem meg vagy 5-ször.....és nem történt semmi.....unalmas........
Amúgy akkor azonosítanám a videón látható embert :
Hmm....ez érdekes :D Amúgy tényleg úgy van, hogy ha akármilyen módon is negatív színben tünteted föl a m0đerÁt0r0k4t (és ha valaki rendesen leírja azt a szót, automatikusan meglátják)....akkor általában egyből kitiltanak az oldalról, erre nagyon érzékenyek, ezt tapasztalatból tudom.....mondjuk itt tényleg eléggé beégett.
(Lehet, h ha ezt most esetleg meglátják, akkor én is röpülök, holott sztem nem írtam semmi közvetlenül sértőt rájuk nézve :D)
2010. jún. 14. 02:12
76/133 anonim válasza:
nem tudnak semmi újat kitalálni az emberek?
ez a Kör film koppincsa teljesen..
2010. jún. 14. 08:28
77/133 anonim válasza:
na ez az, amiben , bármennyire is okkultista vagyok, nem hiszek. A mítoszában sem.
Egyébként aidses tűvel a fehérvári aéuljárókban szurkálnak, nem pesti diszkóban.
2010. jún. 14. 08:49
78/133 anonim válasza:
Hát,ha 45 percen keresztül kellene néznem egy ilyen idétlen videót,én is sikítanék.De azért a szemem nem vájnám ki.Nem tudom,vak létemre hogyan címezném meg a borítékot,amiben a két szép szemem elküldöm.
Ja,az említettek biztos postadenevérrel küldték a címzettnek...
2010. jún. 14. 09:22
79/133 anonim válasza:
Egyébként valóban lehet mozgó képek által hatni a tudatalattira,vagyis videón,filmen keresztül "hipnotizálni" az embert.De az erre szolgáló képek ,feliratok olyan rövid időre tűnnek fel,hogy azt tudatosan fel sem fogjuk.Tehát végignézel egy videót,de nem az a lényeg,amit láttál,hanem az,amit észre sem vettél belőle.Lehetséges,hogy az említett videó egy ilyen próbálkozás akar lenni...
2010. jún. 14. 09:54
80/133 anonim válasza:
Este nem mertem megnézni :D
most igen xD
a 2 perces verzión egy zene és egy klipp megy néhány helyen belevágva ez.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!