-► Megmered nézni? ◄- 8)
Ezt olvassátok el,ez is durva:S:S:
Egy fiatal lány egyedül maradt otthon a kutyájával, hogy az megvédje. Amikor beesteledett, bezárta az összes ajtót és az összes ablakot, de az egyik ablak nem csukódott.
Úgy döntött, hogy nyitva hagyja és lefeküdt aludni. A kutyája elfoglalta szokásos helyét az ágy alatt.
Az éjszaka közepén a kislány egy csöpögő hangra ébredt, ami a fürdőszobából jött. A lány félt megnézni, ezért lenyúlt az ágy alá. Érezte a kutyája megnyugtató nyalogatását és visszafeküdt aludni. Majd ismét felébredt a csöpögésre, ismét lenyúlt az ágya alá, a kutyája ismét megnyalta a kezét, majd megint visszaaludt. Ez még egyszer megtörtént, majd a kislány kíváncsi lett a csöpögésre, felkelt és lassan a fürdőbe sétált. Ahogyan egyre közeledett, a csöpögés hangja felerősödött. Elérte a fürdőszobát, majd felkapcsolta a villanyt.Szörnyű látvány várta, a kutyája fel volt akasztva a zuhanyzóra, szétvágott torokkal és a vére a kádba csöpögött.
Valami a fürdőszobai tükörben megragadta a tekintetét, ezért odafordult. Írást látott a fürdőszoba tükrében a falon, ami a kutyájának a vérével volt felírva: NEM CSAK A KUTYÁK TUDNAK KEZET NYALNI
Még egész kis gyermek voltam mikor a családom egy öreg, kétszintes házba költözött hatalmas, üres szobákkal és recsegő parkettával. Gyakran voltam egyedül iskola után, mivel a szüleim igen sokat dolgoztak. Egyik koradélután mikor hazaértem a ház még mindig sötét volt. - - Anya - szólítottam, majd hallottam a válaszát az emeletről:
- Igeeeeen?
Azidőtájt még éppen a berendezkedéssel voltunk elfoglalva, így nem tájékozódtam könnyedén a szobák labirintusában, de tudtam hogy ő az egyik távoli szobában van, pont a folyosó végén. Kényelmetlenül éreztem magam, de meggyőztem magam, hogy minden rendben van és rohantam az anyukám felé, tudva hogy a puszta jelenléte elűzi minden [félelmemet - válasszatok] rossz érzésemet. Ahogy a kilincs felé nyúltam, hallottam a bejárati ajtó nyikorgását és édesanyám vidám hangját:
- Drágám, itthon vagy?
Visszahőköltem ijedtségemben, majd lerohantam a lépcsőn hozzá, azonban ahogy visszapillantottam láttam ahogy a szobaajtó résnyire kinyílik. Egy röpke pillanatra láttam valami nagyon furát odabent - máig nem tudom mi volt az - de engem bámult.
ez kemééényxD
Rééka, hidd el más is rá tud kattintani a lohere.net-es linkre :D
amúgy nekem onnan a kedvencem mikor egy vadász bemegy egy elhagyatott házba...
Utolsó.. nem hiszem el.. nekem is az a kedvencem:D
Amúgy én nem mertem megnézni a videót, de az öcsém igen és semmi baja nme lett és csak röhögött rajtam anyával együtt, hogy erre kitalált valaki egy sztorit, és ezért félnek tőle az emberek.. csak az utcsó 2 másodpercet mutatták meg, de komolyan majdnem meghaltam szívrohambanxD
Megmondaná nekem, hogy ez a videó miért félelmetes?-.-
Végig egy férfi képe van ott, és ennyi. Paff...:D
regi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!