Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért futok vele mindig össze?

Miért futok vele mindig össze?

Figyelt kérdés
Van egy srác és kb az elmúlt félévben 15-ször láttam Budapesten,pedig én nem vagyok az a mászkálós tipus és mindig a legfurább helyen. Ez mit jelent?
2018. ápr. 27. 00:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy mindig a legfurább helyen?
2018. ápr. 27. 02:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy sok tükröződő felületet láttál.
2018. ápr. 27. 04:07
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Napi szinten összefutok egy emberkével.

Igaz, hogy egy lakótelepen lakunk, egy épületben dolgozunk és ugyanakkor ugyanazon útvonalon járunk dolgozni, de ez akkor is fura nem?

2018. ápr. 27. 07:03
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem vagy "mászkálós tipus", mégis a legfurább helyeken futsz össze a sráccal?

Hogyan fordulsz elő legfurább helyeken, ha nam vagy mászkálós tipus?

.

"Ez mit jelent?"

Ebben semmi ezo nincs, nem az Univerzum akarata, csupán ő is és te is szereted a legfurább helyeket.

2018. ápr. 27. 14:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Vonzza a szagod. Olyan, mint egy kutya, mindenhol kiszimatol. Valószínűleg régen drogkereső volt.
2018. ápr. 27. 14:45
 6/8 anonim ***** válasza:
A mostani barátaid hozzád hasonlítanak. Akkor ő?
2018. ápr. 27. 15:20
 7/8 anonim válasza:
Valószínüleg azért futsz vele mindig össze, mert "a sors" akarja így. :D Ez most tudom, hogy hülyén hangzik, de biztos, hogy van valami oka annak, hogy mimdig pomt ugyanazzal az emberrel futsz össze...
2018. ápr. 27. 15:31
 8/8 anonim ***** válasza:

"Valószínüleg azért futsz vele mindig össze, mert "a sors" akarja így."

Öcsém ezek a nők mindig valami romantikus nyálas szirupos dolgokon agyalnak. Pedig minket sokkal misztikusabb dolgok irányítanak (csípőtől lefelé). Sokkal mélyebb gondolataink vannak "( . )( . ) " 👈 És véletlenszerű találkozások is általában szándékosak kb. 70-30% arányban. 30% arányban vannak, akik valamilyen véletlen folytán (ok okozati törvények figyelmem kívül hagyva) véletlenül futnak össze különböző helyeken. Ennek az oka lehet közös érdeklődés a "fura helyek" iránt vagy ugyanazzal a busszal járnak vagy ilyesmi. 70%-ban a hím egyedeket misztikus erőtől hajtva (csípőtől lefelé) direkt botlanak bele a kiszemelt áldozatba, a merészebbek akár rá is vetik magukat az áldozatra. Hogy ne tűnjön szexuális zaklatásnak "Ajaj, de sajnálom, megbotlottam" kifogással jönnek, végül beszélgetésbe is bonyolódnak, miközben csak ezen jár az eszük "( . )( . )" 👈 Másikra sajnos nincs billentyűrajzom. 😏

2018. ápr. 27. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!