Sosem imátkoztam eddig. Ma reggel viszont mégis, erre furcsa dolog történt. Mi ez? (többi lent)
Szóval van egy dolog amit nagyon szeretnék. Sosem imátkozok ám ma reggel valami rávett erte a dologra. Igazából nemtudom kihez (milyen Istenhez). A lényeg ahogy elkezdtem az ágyam mellett. Ekkor hirtelen meghallottam az asztalomon heverő(régóta nem járó) karórám jellegzetes kattogását. Ekkor meglepődtem, de nem annyira mint mikor végeztem ezzel az "imával/fohásszal" és az óra megállt. Ezt hallva ti mire gondoltok? Véletlen lenne? Vagy mitől lehet? Mit jelenthet?
Köszönöm. Az értetlenkedők/kötekedők kíméljék meg az ujjukat a kopástól.

Ha régóta nem kértél akkor a felhalmozódott manád kisült.
nem viccelek.

Térjetek meg, és higgyetek az evangéliumban.”
Imádkozni Istenhez jó dolog , de ne keverd babonasággal!
Egy keresztény ember.
Ha szándékaid és imád pozitívak, nincs félnivalód!
Az kétségtelen, hogy e tárgyban nagy a közvélemény tájékozatlansága, így az efféle jelenségekkel nem tud mit kezdeni, illetve beindul az ismeretlentől való félelem mechanizmus.
Javaslom, megtapasztalásaidat írd le, pontosan és majd utóbb találsz olyan személyt, aki segít a dolgokat megérteni. Most még korai lenne.
Azért csak imádkozz továbbra is, ha még nem is tudsz Istenhez (főnév!), de akkor is JÓ SZÁNDÉKKAL, csak úgy ....
Abból bajod nem lehet és még hülyének sem mondhat senki.
Ne félj, mert nincs mitől félned!
Üdv.: Eszt-I

igen, érdekes - a #7-nek nézz utána.
Ne csüggedj, majd sikerül amit szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!